Bed & Breakfast

Naturnära B & B med promenadavstånd till Liseberg

Bra att veta

Lisebergsbyns Bed & Breakfast

Bo bekvämt på Lisebergsbyns Bed & Breakfast i ett rum med Lisebergstema. Lisebergsbyn är fantastiskt beläget vid Delsjöns naturreservat, och samtidigt nära till stan och Liseberg.

Mitt i Lisebergsbyn ligger en barnsligt rolig kaninlekplats. Kaninerna har döpt den till Lisebusbyn! Endast fantasin sätter gränserna för vad barnen kan uppleva här. 

Allt för att du ska trivas

På Lisebergsbyn finns det allt du behöver för att du ska kunna njuta av din vistelse. Tveka inte att kontakta oss i receptionen om du har några funderingar. 

Nära till natur och bad

Ca. 300 meter från Lisebergsbyn ligger Skatås och Delsjöns Naturreservat. Här finns ett toppmodernt gym och underbara motions- och vandringsleder. 1,5 km från campingen ligger Delsjön med en vacker barnvänlig strand. Här finns brygga, lekplats och glassförsäljning. Härlanda tjärn är en lite mindre sjö med strand och bryggor. Karta och vägbeskrivning fås i receptionen.

Vi värnar om miljön

Lisebergsbyn jobbar sedan många år tillbaka aktivt med miljöfrågor och att minska den negativa miljöpåverkan från verksamheten. Du kan läsa mer om hur Liseberg jobbar med miljö- och hållbarhetsfrågor här

Ytterligare ett bevis för Bed & Breakfasts goda miljöarbete är att anläggningen uppnått den högsta nivån i Tripadvisors miljöledarprogram som är en slags certifiering där det egna miljöarbetet bedöms. Flera olika kravområden omfattas såsom energi, vatten och avfall.

Hitta hit

Med bil

Olbersgatan 9, 416 55 Göteborg
Visa på Google Maps

- Från E20, E6, väg 40 eller 45 följ skyltar mot centrum/E6.
Trafiken från E6 söderut som ska till Örgrytevägen och vidare mot Sankt Sigfrids Plan hänvisas till det så kallade Focusmotet (se fotnot längst ned), norr om Örgrytevägen, och därefter till lokalgator i Gårda.

– Trafiken från Örgrytevägen som ska till E6 söderut leds om via Fabriksgatan och vidare till Gårdamotet.

Läs mer: trafikgoteborg.se

Tänk gärna på miljön och parkera bilen gratis vid din stuga. Dessutom får du uppleva det genuina Göteborg om du väljer att åka spårvagn. Det tar bara 8 minuter till Svenska Mässan och Liseberg eller 13 minuter Avenyn.

Med kollektivtrafik

Hållplats för Lisebergsbyn är Welandergatan. Ca 300 m upp till höger finner du Lisebergsbyn. Mer info och tider får du på Västtrafiks reseplanerare.

Från centrum/Lisebergs nöjespark 

Välj spårvagn nr 5 (röd) i riktning mot Östra Sjukhuset. Stig av på hållplatsen Welandergatan. 

Från Centralstationen

Från Brunnsparken välj spårvagn nr 5 (röd) i riktning mot Östra Sjukhuset. Stig av på hållplatsen Welandergatan. 

Här ligger Bed & Breakfast

Du hittar Bed & Breakfast här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.