Hotell

Promenadavstånd till Liseberg och centrala Göteborg

Stängt tills vidare

På grund av rådande omständigheter håller Hotell Liseberg Heden stängt. Detta gäller tills Lisebergs nöjespark får tillstånd att öppna igen. Vi hoppas att tiden går fort och att vi snart får möjligheten att välkomna dig tillbaka till hotellet igen.

Vårt utbud

Hotell Liseberg Heden

Hotell Liseberg Heden är ett personligt hotell mitt i centrala Göteborg. Hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar med 179 rum fördelade på två våningar. Vi erbjuder mysiga och praktiskt inredda rum, flexibla konferensmöjligheter och restaurang i avslappnad miljö där vegetariska och ekologiska rätter får sällskap av lokalproducerade ölsorter och ekologiska viner.

Hotellet är en självklar hemvist för familjer, semesterfirare, affärsresenärer, par, kompisgäng och grupper som besöker Göteborg. Härifrån har du promenadavstånd till allt som centrala Göteborg har att erbjuda.

Välkommen hem till oss! 

Vi värnar om miljön

Hotell Liseberg Heden jobbar sedan många år tillbaka aktivt med miljöfrågor och att minska den negativa miljöpåverkan från verksamheten. Du kan läsa mer om hur Liseberg jobbar med miljö- och hållbarhetsfrågor här

Ytterligare ett bevis för Hotell Liseberg Hedens goda miljöarbete är att hotellet uppnått den högsta nivån i Tripadvisors miljöledarprogram som är en slags certifiering där det egna miljöarbetet bedöms. Flera olika kravområden omfattas såsom energi, vatten och avfall.

Vår klassificering

Hotell Liseberg Heden klassificeras som ett fyrstjärnigt hotell enligt Visitas hotellklassificering. Visita är bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. (Läs mer om klassificering). 

Hitta hit

Med bil

Sten Sturegatan 1, 411 39 Göteborg
Visa på Google Maps

E20 från Stockholm eller E6 från Oslo

Du kör på Kungälvsleden genom Tingstadstunneln och fortsätter på Kungsbackaleden (E6). Sväng av till höger vid Ullevimotet och kör fram till Ullevi Stadion där du tar till vänster in på Skånegatan. Därefter är det ca 500 m till andra korsningen där du tar höger in på Engelbrektsgatan och sedan är det bara några hundra meter till vårt hotell som ligger på höger sida.

E6 söderifrån eller väg 40 från Borås/Landvetter

Vik av till höger vid Örgrytemotet, håll höger för att passera Lisebergs huvudentré på vänster sida och fortsätta fram till Korsvägen. Ta till höger och vik av snett till vänster vid Scandinavium så att du hamnar på Sten Sturegatan. Därefter kör du rakt fram ca 350 m till hotellet. 

Med kollektivtrafik

Den närmaste hållplatsen för Hotell Liseberg Heden är Scandinavium. Mer info och tider får du på Västtrafiks reseplanerare.

Från flygplatsen

Flygbuss från Landvetter tar ca 20 minuter. Närmaste hållplats är Korsvägen. Härifrån kan du promenera eller ta spårvagn en hållplats till Scandinavium.

Från Centralstationen

Från Centralstationen tar du spårvagn 2 eller 13 till hållplatsen Scandinavium. Gå sedan sista biten till Sten Sturegatan.

Här ligger Hotell Liseberg Heden

Du hittar Hotell Liseberg Heden här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.