Rondo

Magnus Uggla – Varning på stan nu mår kung i baren illa igen

  • 26 september - 14 december
  • Pris från 595 kr
  • Ca 1 tim 30 min utan paus
  • Åldersgräns på Rondo är 18 år, i målsmans sällskap 13 år
  • Hitta till Rondo

På publikens begäran har Magnus Uggla gjort något han aldrig gjort förut – en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat slag. 

Bra att veta

MAGNUS UGGLA - VARNING PÅ STAN NU MÅR KUNG I BAREN ILLA IGEN

Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23xPlatina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat”, för att citera Uggla själv. Nu blir det ändring på det! På publikens begäran gör nu Uggla något han aldrig gjort förut – en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat mått.  Alltså inget nyskrivet skit.

”VARNING PÅ STAN NU MÅR KUNG I BAREN ILLA IGEN” har premiär på Rondo i Göteborg den 26 september och spelas fram till 14 december.

Full fart framåt har alltid varit mitt rättesnöre. Tre krogshower har jag avverkat, den första 98, den andra 2005 och den senaste 2012. Mitt enda krav när jag skrivit på en föreställning har varit att den enbart skall innehålla nytt material, ingen gammal skåpmat. Publikens krav har varit det motsatta men benhård i min uppfattning har jag aldrig fallit till föga. Aldrig.

Förrän nu.

Till min show på Rondo lägger jag mig platt. Publiken skall få vad publiken vill ha, och det med råge. Bara gamla låtar.

I den showen är det sålunda dags att blicka bakåt och få svar på spörsmålen. Hur gick det egentligen för Disco-Kaj, för Jerry eller för de hotta brudarna från Djursholm? Eller för Trubaduren Mats och Jonny Balle?

Men kanske kan vi också få svar på frågan som hela svenska folket klurat på i årtionden. Vart tog den kaskadkräkandes sångfågeln vägen? Hösten 2019 vet vi.

Varning på stan för nu mår kung i baren illa igen.

– Magnus Uggla

Här ligger Rondo

Du hittar Rondo här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.