Stora Scenen

Band of Horses (US)

Seattlebandet Band of Horses har i snart ett decennium trollbundit sin publik med melodiska countryinspirerade indierock. Den 5 juli 2019 besöker dom Liseberg och Stora Scenen.

Om konserten

Band of Horses (US)

Sedan deras första LP Everything all the time har Band of Horses varit en grundsten inom indierocken. Bandet startades 2004 av frontmannen och låtskrivaren Ben Bridwell och har sedan dess släppt 5 studioalbum och gett oss många älskade singlar såsom Funeral och No one’s gonna love you. Senaste albumet Why are you OK (2016) samproducerades av Jason Lytle från bandet Grandaddy och släpptes på Rick Rubins skivbolag.

Band of Horses har varit headline på de flesta namnkunniga festivaler runtom i världen och uppträtt med giganter som Neil Young och Pearl Jam. Senast de spelade i Sverige var 2017 på Way out West och nu gör de äntligen ett besök i Sverige igen.

– Efter succén på Way out West är vi glada att kunna välkomna Band of Horses tillbaka till Göteborg så snart, säger Per Alexanderson, underhållningschef på Liseberg.

Live på Liseberg presenteras i samarbete med

Musik med skön ekoeffekt

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.