Stora Scenen

Clutch (US)

  • Ombokas
  • Vid konsert och Lotta på Liseberg på Stora Scenen gäller ord. entré till kl 18. Därefter Lisebergskortet 295 kr.
  • Ingen åldersgräns
  • Hitta till Stora Scenen
Under ombokning

Konserten med Clutch (US) är under ombokning. Så snart ett nytt datum hittas kommer denna sida att uppdateras.

Amerikanska rockbandet Clutch från Maryland hyllas av flera generationer fans för sin musik, en skön blandning av hårdrock, bluesrock och alternativ metal. Konserten med är under ombokning. Så snart ett nytt datum hittas kommer denna sida att uppdateras.

 

Bra att veta

Clutch (US)

Gränsöverskridande rockbandet Clutch, från Maryland i USA, kommer till Stora Scenen 2021. Håll utkik efter nytt datum. Med sig har de ny musik i form av låtserien Weathermaker Vault Series, där den senaste singeln heter Spacegrass.

Bandet har sedan starten i början av 1990-talet levererat moderna rockklassiker som The Regulator och Electric Worry. Rubricerade som allt mellan hårdrock, bluesrock och alternativ metal av fans och media är Clutch en musikalisk kraft som inte går att ignorera och som ständigt bryter ny mark.

Senaste albumet, Book of Bad Decisions, som är det tolfte i ordningen släpptes 2018 och producerades av Grammybelönade Vance Powell. Därefter har Clutch i serien Weathermaker Vault Series släppt ett antal nya låtar, den senaste Spacegrass kom i början av februari.

Bandet blev tidigt kända för sitt intensiva turnerande och sina liveshower med frontmannen Neil Fallon i spetsen. De har spelat flertalet gånger i Sverige, bland annat på Sweden Rock Festival.

– Clutch, ett äkta rockband i sin sanna bemärkelse!, säger Per Alexanderson, underhållningschef Liseberg.

Live på Liseberg presenteras i samarbete med

Feels Good To Be Free 

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.