Lilla Scenen

Daniel ”The Moniker” Karlsson i en hyllning till Robert Broberg

Det var en båt som sa är en innerlig hyllningskonsert till Robert Broberg med Daniel ”The Moniker” Karlsson och hand tvåmannaband.

Bra att veta

Det var en båt som sa – en hyllning till Robert Broberg med Daniel ”The Moniker” Karlsson

Hösten 2018 hade Daniel “The Moniker” Karlsson och hans tvåmannaband premiär för sin innerliga hyllningskonsert till Robert Broberg.

I en loge någonstans i Sverige år 1993:
-Har du vita gympadojor med dig?

Orden var Robert Brobergs och de var riktade till en 11 år ung pojke som några timmar senare skulle få vara med om det många bara drömmer om. Han skulle få uppträda tillsammans med sin stora idol. Låten var Pappa se min hand och turnén var Målarock. Under hela fyra konserter fick han uppleva drömmen, och ja, gympadojorna var självklart med.

Pojken, som kallade sig själv för Lill-Robban när han uppträdde på diverse tillställningar runtom i Jönköpingstrakten, blev äldre, upptäckte Guns N’ Roses, Oasis, Blur och Beatles, startade olika rockband, blev Idol-Daniel med hela svenska folket, tog sig artistnamnet The Moniker, gjorde succé i Melodifestivalen, avverkade Diggiloo, Allsång på Skansen, Så ska det låta osv, blev stolt ambassadör för välgörenhetsorganisationen Star For Life där han gjort över 60 konserter tillsammans med några andra gamla hjältar i Triple & Touch, hela tiden med Robert Karl-Oskar Zero Broberg som den där store husguden som man kan gå tillbaka till för trygghet när så behövs.

I november fick Daniel & Co stående ovationer av publiken på Södra Teatern i Stockholm, Folkets Hus i Norrahammar och Stora Teatern i Göteborg, nu är det dags för resten av Sverige.

Live på Liseberg presenteras i samarbete med

 

Musik med skön ekoeffekt

 

Här ligger Lilla Scenen

Du hittar Lilla Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.