Stora Scenen

Danko Jones (CA) & Hank von Hell (NO)

Den 31 juli bjuder Live på Liseberg på en helkväll i rockens tecken. Med två kraftfulla akter; Hank von Hell följt av Danko Jones, blir det en livekväll på Stora Scenen som sent ska glömmas.

Bra att veta

Hank von Hell (NO)kl 19.00

Först ut är norska Hank von Hell som inleder kvällen. För åtta år sedan förlorade rockvärlden en av sina största. Den ikoniske frontmannen i Turbonegro, Hank von Helvete, klev av scenen, lade hatten på hyllan och deklarerade att han aldrig någonsin skulle ta på sig den  igen. Men, likt Fågel Fenix reste sig Hans-Erik Dyvik Husby ur askan, och i elden återföddes Hank von Hell!

I slutet av sommaren släpptes första singeln Bum To Bum och nu aktuell med som albumet Egomania ger sig Hank ut på turné runtom i Skandinavien i sommar.

Hank-Von-Hell2-Liggande.jpg

Danko Jones (CA) kl 21.00

Det kanadensiska rockbandet Danko Jones startade 1996 i Toronto och har sedan dess släppt 10 hyllade album och listtoppande singlar. Men framförallt är Danko Jones ett band som bör upplevas live. Bandet är kända för sina energiska och intensiva liveshower, för att ge allt och lite till på scen. De fångade tidigt den svenska publikens hjärta och släppte dessutom sina första album på det svenska skivbolaget Bad Taste Records. Nu är de aktuella med singlarna Burn in hell och We’re crazy, från det kommande albumet som väntas släppas under 2019.

Danko-Jones-Liggande.jpg

Live på Liseberg presenteras i samarbete med

Musik med skön ekoeffekt

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.