Stora Scenen

Darin & Gammal

Den 3 juli blir det popfest på Stora Scenen. Kvällen inleds med popduon GAMMAL, bestående av Peg Parnevik och Pontus Petersson och följs därefter av Darin, högaktuell med nya singeln En säng av rosor.

Bra att veta

Darin kl 21.00

Efter sex album på engelska släppte Darin 2015 albumet Fjärilar i magen som slog ner som en bomb. Bytet av språk till svenska kändes som det mest naturliga i världen och även nästa album Tvillingen (2017) fick en enorm framgång med listettor och platinaskivor.

Efter en lång turné med utsålda konserthus släppte Darin under 2019 tre nya singlar Identitetslös, Hög och Finns inga ord. Låtarna har tillsammans streamats över åtta miljoner gånger. I höstas gjorde han under hösten tre storartade arenaspelningar på Globen, Scandinavium och Malmö Arena. Nu 2020 är Darin tillbaka med ny musik, senaste singeln En säng av rosor släpptes den 7 februari.

GAMMAL kl 19.00

GAMMAL är popduon som består av Peg Parnevik och Pontus Petersson som hittade varandra i låtskrivandet under en turné 2018. Debutsingeln Blommor där du står tog Sverige med storm. I maj 2019 släpptes den lika populära Sånger Från Förut som streamats över 15 miljoner gånger(!).

Duons låtar kännetecknas av poetiska textrader tillsammans med moderna poptoner. Sångerna låter oss följa med in i en värld mellan gammalt och ungt, fult och vackert, drömmar och ångest. Känslan av att vara ung och rädslan inför att bli GAMMAL.

Live på Liseberg presenteras i
samarbete med

Feels Good To Be Free

 

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.