Lilla Scenen

General Knas & Etzia

Den 18 juni bjuds det på dancehall och reggae när albumaktuella Etzia följt av en av Sveriges främsta liveartister General Knas, uppträder på Lilla Scenen.

 

Bra att veta

General Knas kl 20.30

Sveriges tyngsta röst, en general utan armé. General Knas slog igenom med svenska Akademin i början av 00-talet, men har dessutom släppt fem album som soloartist – senast i fjol släpptes albumet Reggaestrerad. Det finns ingen på den svenska reggaescenen som de senaste tjugo åren har turnerat land och rike runt som Generalen. Våren 2019 ger sig en av våra främsta liveartister ut på fullspäckad skandinavisk turné.

Etzia kl 19.00

Den Göteborgsbaserade dancehallartisten Etzia, som inleder kvällen, släpper i maj sitt debutalbum Motivation under det egna nystartade skivbolaget Mambia Records. Skivan är hennes fristad, inspirerad av tropiska element och nordisk miljö. En 11-spårig musikalisk upplevelse bestående av reggae, dancehall, soul och pop med personliga texter, som bjuder in dig till en djupare relation med artisten. Alla låtar är skrivna och komponerade av ETZIA och producerade av Partillo och Mastah L.Etzia har under sin karriär medverkat i Melodifestivalen och samarbetet med artister och konstellationer som Femtastic, Collie Buddz och Hardcore Superstar.

Live på Liseberg presenteras i samarbete med

Musik med skön ekoeffekt

 

Här ligger Lilla Scenen

Du hittar Lilla Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.