Lilla Scenen

Gunilla Backman Bara Barbra!

Musikalartisten Gunilla Backman hyllar Barbra Streisand i föreställningen Bara Barbra!  Streisand på svenska.

Bra att veta

BARA BARBRA! STREISAND PÅ SVENSKA

Gunilla Backman är en av Sveriges mest erfarna musikalartister och har tidigare gjort succé med sin hyllningsföreställning till Barbra Streisand på Stadsteatern i Stockholm. Efter det åkte hon med föreställningen One Voice på turné och resultatet blev 13 konserter runt om ilandet. Hon gjorde även två konserter i Berwaldhallen med hela Radions Symfoniker och fick där lysande recensioner i DN.

- I mötet med kapellmästare Joakim Holgersson föddes iden att tolka artistlegenden Barbra Streisand på svenska. Hon har betytt mycket för oss båda, och i mitt musikliv har hon varit närvarande sen barnsben. Jag har svårt att tänka mig en mer mångfacetterad artist än Streisand säger Gunilla.

Gunilla Backman har tidigare gestaltat huvudroller i Sverige, Tyskland och i Londons West End i musikaler som West Side Story, Les Miserables, Chess och Jesus Christ Superstar.Hon fick sitt stora genombrott med rollen som Donna i den svenska uppsättningen av Mamma Mia!, för vilken hon belönades med en guldmask för bästa kvinnliga huvudroll.

Live på Liseberg presenteras i samarbete med

Musik med skön ekoeffekt

 

 

Här ligger Lilla Scenen

Du hittar Lilla Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.