Stora Scenen

Gwen Stefani (US)

Den trefaldiga Grammy-vinnaren Gwen Stefani har uppnått global framgång som artist, låtskrivare och frontperson för det ikoniska rockbandet No Doubt, såväl som prisbelönt soloartist. I sommar, den 15 juli, kommer hon till Stora Scenen på Liseberg.

Bra att veta

Gwen Stefani (US)

Gwen Stefani har i dag sålt mer än 50 miljoner album världen över, inklusive hennes fyrfaldig-platina debutalbum som soloartist Love.Angel.Music.Baby – releasen från 2004 med hits som Rich girl, What are you waiting for? och den av Pharrell Williams producerade listtoppande Hollaback Girl. Utöver sina tre grammys har Stefani tilldelats priser som fyra MTV Video Music Awards, två Billboard Awards, ett American Music Award, och ett Brit Award.

2014 kanaliserade Gwen Stefani sin enorma passion för musik till att stärka unga sångare, som deras coach, i den sjunde säsongen av den populära musiktävlingen The Voice. I höst är hon återigen aktuell som coach i den 17:e säsongen av den Emmy-prisade TV-showen.

Som en av popkulturens stora stilikoner har Stefani alltid bjudit på spektakulära shower och scenframträdanden. Med sin karismatiska scennärvaro och oförglömliga relation till publiken kommer konserten på Liseberg bli något att se fram emot.

Det ska bli fantastiskt kul att se henne live på Stora Scenen. En riktigt härlig start på sommarens line-up!, säger Per Alexanderson, underhållningschef på Liseberg.

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.