Kaninscenen

Hjälp det spökar!

Missa inte när Kanina bjuder in till en helt utspökad maskerad! Såklart tycker Måns Tråk att maskerad är fånigt och vill istället försöka fånga riktiga spöken med en nyköpt spökfälla. Bara han kan få den att fungera ordentligt… Premiär på Kaninscenen den 11 oktober.

Bra att veta

Föreställningstider


"Hjälp det spökar!"

Under Halloween på Liseberg, 11 oktober t o m 3 november, spelas kaninföreställningen tre gånger per dag.27/10 teckenspråksgestaltas alla föreställningar.

Du hittar föreställningsdagar- och tider i kalendern.
Hjälp-det-spökar-19-Liggande.jpg

Annat skojigt på gång i Kaninlandet:

Kannes-Magiska2000.jpg

Kannes magiska fullträffar – Ballongfabriken

Kom och se Kanne dela tiden mitt itu, trolla fram blommor ur tomma intet och trotsa fysikens lagar. Tillsammans med sina assistenter bjuder han på en förtrollande show med sång, dans och illusioner som förbluffar!

Kaninas-fartfyllda2000.jpg

Kaninas snurriga sockerchock – Ballongfabriken

Se världens snabbaste Kanina bjuda på en fartfylld show. Med fyra tassar, två öron och hjärtat på rätta stället är Kanina alltid redo för äventyr. Hon kan rida på vilda hästar, fånga stjärnfall med höger tass och få oss alla att dansa så att hela Kaninlandet svänger!

Oj-vad-skoj2000.jpg

Sagoläsning – Godisfällan och trolldrycken

Sätt dig ner och lyssna på en rysligt mysig saga för de allra minsta med kaninfavoriterna som berättare. 27/10 teckenspråksgestaltas alla föreställningar.

Kaninlandskalaset-2000.jpg

Kaninlandskalaset

Kom och dansa med kaninerna.

Du hittar föreställningsdagar- och tider i kalendern.

Under Jul på Liseberg bjuds det såklart också på föreställningar med sång och dans på Kaninscenen. Håll utkik efter föreställningstider i kalendern.

Här ligger Kaninscenen

Du hittar Kaninscenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.