Stora Scenen

Hurula

Grammisvinnaren Hurula följer upp vårens tre utsålda spelningar och ger sig ut på en exklusiv turné i sommar. Den 26 juli kommer han till Stora Scenen.

Bra att veta

Hurula

Flerfaldigt grammisnominerade Hurula debuterade 2014 med albumet Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för som följdes upp av EP:n Betongbarn. År 2016 kom albumet Vapen till dom hopplösa och i vintras släpptes EP:n Oss är allt. Hurula har även gjort sig känd som en av landets starkaste liveakter med hundratals konserter runtom Skandinavien.
 
I höst debuterade Hurula med konstboken Första kretsen och för första gången presenterades hans bildkonst för en bredare publik.

Bara några veckor efter att EP:n Oss är allt prisats som Årets rock på Grammisgalan, delade Hurula med sig av ytterligare ett hyllat alster – nya albumet Klass. Klass är Hurulas mest personliga album hittills, med låtar och texter som kommer närmare den känslomässiga brännpunkten som utgör kärnan i hans musik. Med detta i ryggen ger sig Hurula ut på en turné i sommar. Den 26 juli uppträder han på Stora Scenen på Liseberg.

– Hurula fängslar en med sina hudlösa texter och sin råa, vibrerande scennärvaro. Det ska bli
kul att se honom på Stora Scenen, säger Per Alexanderson, underhållningschef på Liseberg.

Live på Liseberg presenteras i samarbete med

Musik med skön ekoeffekt

 

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.