Lilla Scenen (Polketten)

Idrottens Hall of Fame

Göteborgsidrottens eget Hall of Fame startades 1999 och har delats ut på Liseberg sedan 2013. I år delas priset ut på Lilla Scenen (Polketten) i Hamnområdet.

 

Bra att veta

Hitta till Lilla Scenen (Polketten)

Lilla Scenen (Polketten) ligger belägen i mitten av mysiga Hamnområdet med närhet till vattnet samt ett flertal restauranger och uteserveringar att pusta ut på. Scenen har stor publikkapacitet och en satsning på ljud- och ljusteknik ger en helt ny konsertupplevelse.
Självklart kommer man också kunna ta en svängom på dansbanan på Lilla Scenen (Polketten). Under sommaren kommer många av Sveriges bästa dansband att bjuda upp till dans. Under sommaren bjuds det även på kurser i bugg och salsa.

Hitta hit:

På vardera sida om attraktionen Farfars Bil (belägen mitt i parken) finns två broar över Mölndalsån som leder över till Hamnområdet och Lilla Scenen (Polketten).

Om du kommer från Myter och Legender-området (här ligger Balder, Loke och Valkyria) så går du förbi Kållerdo och rakt fram tills du når Hamnområdet.

Lilla-Scenen-Karta.jpg

Här ligger Lilla Scenen (Polketten)

Du hittar Lilla Scenen (Polketten) här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.