Lisebergshallen

Joe Bonamassa – The Guitar event of the year

Joe Bonamassa – The Guitar event of the year kommer till Lisebergshallen onsdag 26 september. Med sig på turnén har gitarrstjärnan handplockade musiker i världsklass.

Bra att veta

Joe Bonamassa – The Guitar event of the year

Joe Bonamassa har varit professionell musiker i många år - och fortsätter att fylla arenor och konsertlokaler i hela världen. Karriären startade på bästa möjliga sätt, som 12-åring, när han öppnade för B.B. King 1989. Trots sin relativt unga ålder (40) har han redan spelat med artister som Buddy Guy, Steve Winwood, Eric Clapton och Stephen Stills. Han jobbar också med Keeping the Blues Alive Foundation, där han jobbar med att främja och bevara bluesarvet för kommande generationer.

Nu i maj släpper Joe Bonamassa livealbumet British Blues Explosion Live där fansen bjuds på musik från Eric Clapton, Jeff Beck och Jimmy Page. Som om inte det vore nog släpps hans nästa studioalbum, uppföljaren till Blues of Desperation (2016), i september - då han också kommer till Sverige!

Med sig på turnén har gitarrstjärnan handplockade musiker i världsklass - och fantastiska Joe Bonamassa kommer garanterat att bjuda på en fantastisk show i Göteborg i slutet av september!
 
 
Arrangörer Live Nation www.livenation.se och KB West www.kulturbolaget.se

Här ligger Lisebergshallen

Du hittar Lisebergshallen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.