Lilla Scenen (Polketten)

Lasse Lönndahls Stipendieutdelning

Varje år delas Lasse Lönndahls Stipendium ut till fyra stipendiater. Årets stipendieutdelning är på söndag 25 augusti kl 15 på Lilla Scenen (Polketten). 


Bra att veta

Hitta till Lilla Scenen (Polketten)

Lilla Scenen (Polketten) ligger belägen i mitten av mysiga Hamnområdet med närhet till vattnet samt ett flertal restauranger och uteserveringar att pusta ut på. Scenen har stor publikkapacitet och en satsning på ljud- och ljusteknik ger en helt ny konsertupplevelse.
Självklart kommer man också kunna ta en svängom på dansbanan på Lilla Scenen (Polketten). Under sommaren kommer många av Sveriges bästa dansband att bjuda upp till dans. Under sommaren bjuds det även på kurser i bugg och salsa.

Hitta hit:

På vardera sida om attraktionen Farfars Bil (belägen mitt i parken) finns två broar över Mölndalsån som leder över till Hamnområdet och Lilla Scenen (Polketten).

Om du kommer från Myter och Legender-området (här ligger Balder, Loke och Valkyria) så går du förbi Kållerdo och rakt fram tills du når Hamnområdet.

Lilla-Scenen-Karta.jpg

Här ligger Lilla Scenen (Polketten)

Du hittar Lilla Scenen (Polketten) här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.