Stora Scenen

Little Jinder & Junior Brielle

Den 29 maj besöks Stora Scenen av de omtalade nykomlingarna Junior Brielle som är först ut på scen kl 19.00, följt av popgeniet Little Jinder kl 21.00.

Bra att veta

Junior Brielle kl 19.00

Junior Brielle är bröderna från Brunflo som snabbt tog plats i rampljuset med debut-EP:n Blod förra året. Singlar som VM 94 och Love parkerade sig tidigt på radions och Spotifys listor och de nominerades till en Grammis för Årets nykomling. I år uppträdde de på Grammisgalan och tilldelades GAFFA-priset för Årets genombrott. I slutet av mars släpptes det efterlängtade debutalbumet Tampa som redan hyllats av kritiker såväl som lyssnare. Senare i år väntar flera spelningar på större scener runt om i landet.

Brielle.jpg

Little Jinder kl 21.00

Little Jinder skivdebuterade i augusti 2008 med EP:n Polyhedron E.P. Sen följde turnéer i både Europa och USA, men det var först när hon bytte språk till svenska som det riktigt stora genombrottet kom hösten 2014. Sedan dess har Josefin Jinder kammat hem titeln Årets pop på såväl Grammisgalan (2015) som P3 Guld (2016), gjort succé i tv-programmet Så Mycket Bättre och programlett Musikhjälpen. 2017 gjorde Little Jinder en uppskattad konsert på Liseberg och i sommar kommer hon äntligen tillbaka till Stora Scenen, aktuell med nytt album. I oktober 2018 släppte hon albumet Hejdå. Kritiker och publik tog direkt hits som Goldwing, Heartbreaker och Hålla handen till sina hjärtan.

Jinder-Jinder.jpg

 

Live på Liseberg presenteras i samarbete med

Musik med skön ekoeffekt

 

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.