Stora Scenen

Lotta på Liseberg

  • Måndagar 25/6 – 13/8 kl 20:00, 2018
  • Ingår i entrébiljetten, förköpta sittplatsbiljetter + gott om fria ståplatser
  • Ca 1 tim 30 min
  • Ingen åldersgräns
  • Hitta till Stora Scenen

Vad vore en sommar utan allsång på Liseberg? Under åtta  måndagar i sommar utlovas en härlig stämning på Liseberg när Lotta Engberg, orkestern, gästartister och publik tar i för fulla muggar. Du sjunger väl med? Sittplatsbiljetterna släpps den 12 juni.

Bra att veta

Lotta på Liseberg

I år firar Lotta Engberg  jubileum på Liseberg – för femtonde sommaren leder hon Lotta på Liseberg på Stora Scenen.

Under åtta veckor, 25 juni – 13 augusti, direktsänds programmet på måndagskvällar i TV4 och i TV4 play. Programmet kommer även att sändas i Norge, i norska TV2. Lotta Engberg har bjudit in folkkära artister som ska få Liseberg och publiken i TV-sofforna att sjunga och gunga ackompanjerade av kapellmästaren Andreas Landegren.

Om du inte har en sittplatsbiljett går det bra att se Lotta på Liseberg ändå. Det finns gott om plats, Stora Scenen-området rymmer totalt 15-16 000 personer. Det är fritt fram att hitta en bra ståplats i publikområdet.  Du kan även komma på genrepet och då behöver du inte ha en biljett (endast entré). Publikinsläpp till genrepet sker ca kl. 16.15-16.45. Genrepet börjar ca. 16.45.  

 

 

 

 

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.

Biljetter och Lottameny

 

Ståplatser och genrep

Om du inte har en sittplatsbiljett går det bra att se Lotta på Liseberg ändå. Det finns gott om plats. Stora Scenen-området rymmer totalt 15-16 000 personer. Det är fritt fram att hitta en bra ståplats i publikområdet. Du kan även komma på genrepet och då behöver du inte ha en biljett (endast entré). Publikinsläpp till genrepet sker ca kl 16.15-16.45. Genrepet börjar ca kl 16.45.  

Sittplatsbiljetter

Från och med den 12 juni kl 09.00 kan du köpa dina sittplatsbiljetter till sommarens åtta måndagar med Lotta på Liseberg - direkt här eller via telefon. Men redan nu kan du köpa en trerätters Lottameny inklusive sittplatsbiljett framför scenen alternativt på restaurangernas bästa platser.

Det finns ca 2 000 sittplatsbiljetter per föreställning fördelade på tolv sektioner. Entré till Liseberg kostar 100 kr om du inte har Lisebergskort, Stora Guldpasset eller Lilla Guldpasset. Barn under 110 cm går in gratis i parken och behöver ingen egen sittplatsbiljett på Lottaföreställningen om de sitter i vuxens knä.

AlternativPris 
Sittplatsbiljett 50 kr/biljett (släpps 12 juni kl 09.00) Köp

Trerätters Lottameny - med sittplatsbiljett framför scenen 

Säkra din sittplats till Lotta på Liseberg och avnjut dessförinnan en trerätters middag. Ankomst till restaurangen är kl 16.00 - 16.30, på Lisebergs Wärdshus eller Stjärnornas Krog. Platserna framför scenen intas senast kl 19.10.

De olika menyalternativen finns under Menyknappen.

AlternativInnehållPris 
Lisebergs Wärdshus Trerätters middag 550 kr* KÖP

Stjärnornas Krogs Trerätters middag 495 kr* KÖP

Barnpris t.o.m. 12 år halv rätt/halva priset. (Barn väljer om de önskar kött, fisk eller veg på plats.)

*Entré till Liseberg tillkommer

Trerätters Lottameny - upplev allsången från Stjärnornas Krog eller Lisebergs Wärdshus 

Avnjut en trerätters middag under Lotta på Liseberg. Middagen intas på Lisebergs Wärdshus övervåning eller Stjärnornas Krogs veranda, ankomst till restaurangen är kl.19.45.

De olika menyalternativen finns under Menyknappen.

AlternativInnehållPris 
Lisebergs Wärdshus övervåning Trerätters middag 550 kr* KÖP

Stjärnornas Krogs veranda Trerätters middag 495 kr* KÖP

Barnpris t.o.m. 12 år halv rätt/halva priset. (Barn väljer om de önskar kött, fisk eller veg på plats.)

*Entré till Liseberg tillkommer