Stora Scenen

Lukas Graham (DK)

Lukas Graham gjorde världssuccé 2015 med singeln 7 years som toppade listor världen över, även i Sverige. Den 29 juli kommer pop-favoriterna från grannlandet på besök till Stora Scenen på Liseberg.

Bra att veta

Lukas Graham (DK)

Bandet, som består av frontmannen Lukas Forchhammer, trummisen Mark Falgren och bassisten Magnus Larsson, har sedan starten 2012 legat etta på listorna runt om i världen. Med låtar som Mama Said, Love Someone, You Don´t Be There och naturligtvis 7 Years har bandet nått framgång både internationellt, såväl som i hemlandet och även i Sverige.

Hitsingeln 7 Years har legat topp 10 i elva länder, inklusive topp tre i bland annat USA, Storbritannien och Sverige. Albumet Lukas Graham har sålt 10 x platina och med den globala framgången fick bandet tre amerikanska Grammy-nomineringar. De har även medverkat i stora amerikanska tv-shower som Jimmy Kimmel Live! och The Ellen DeGeneres Show.

– Det är inte varje dag vi får välkomna artister från grannlandet av den här kalibern till Stora Scenen, väldigt roligt, säger Per Alexanderson, underhållningschef Liseberg.

De senaste åren har bandet växt till Danmarks absoluta livefavoriter och har flera utsålda turnéer i ryggsäcken. Våren 2018 gjorde de fem utsålda arenakonserter i hemlandet som sammanlagt lockade mer är 80 000 lyckliga fans. Nu är det klart att den danska trion kommer till Sverige och Liseberg för en sommarspelning den 29 juli.

Live på Liseberg presenteras i
samarbete med

Feels Good To Be Free

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.