Lisebergsteatern

Magnus Carlsson ”Från Barbados till Gamla Stan”

  • 30 april - 2 maj, 8 - 9 maj, 15-16 maj 2020
  • Pris 695 kr
  • Ca 2 tim och 30 min, inkl 30 min paus
  • Ingen åldersgräns
  • Hitta till Lisebergsteatern

Efter en slutsåld vårturné och höstsäsong på Lilla Cirkus i Stockholm är det äntligen dags för Magnus Carlsson och succéföreställningen Från Barbados till Gamla Stan att landa i Göteborg. Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar - och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.

Bra att veta

Magnus Carlsson ”Från Barbados till Gamla Stan”

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.

Under våren 2019 var Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble ute på stor Sverigeturné med succéföreställningen "Från Barbados till Gamla stan”. Under hösten fick showen sin fortsättning i Stockholm. Nu laddar Magnus för att återigen hoppa i glitterkostymen, den här gången på Lisebergsteatern i Göteborg med premiär 30 april, där han tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

Arrangör: Krall Entertainment AB

Här ligger Lisebergsteatern

Du hittar Lisebergsteatern här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.