Lisebergsteatern

Malte Hallquist – Leka Livet

Malte Hallquist hoppade för fem år sedan av sin lärarbana för att satsa helhjärtat på underhållning, föreläsningar och skådespeleri. Den 25 november kommer han till Lisebergsteatern.

Bra att veta

Malte Hallquist - Leka livet

Malte Hallquist hoppade för fem år sedan av sin lärarbana för att satsa helhjärtat på underhållning, föreläsningar och skådespeleri. Vi har bl a sett honom i farser, musikaler, humorshower och TV-serier. Malte blev också en snackis på YouTube, när han började publicera klipp under vinjetten ”Maltes Minuter”. Med avstamp i detta, kom idén att sätta upp sin första enmansföreställning med samma namn. Det blev succé med spelningar i hela Värmland och även i Stockholm på Södra Teatern. Malte fick blodad tand.

2018 storsatsar Malte med en helt ny föreställning. Med komiskt bistånd från en av Sveriges roligaste – Thomas Petersson (regi) har han nu satt ihop sin andra enmansföreställning, ”Leka Livet”, som har premiär i mitten av februari.

Malte berättar: ”Tillsammans med allt nyskrivet material och med den fantastiska coachning jag fått, så längtar jag enormt efter att få träffa min publik. Jag är typiskt supertaggad! Att få jobba med två förebilder är en stor ynnest. Två varma, professionella och framförallt väldigt roliga människor, som hjälper mig ur gamla trygga hjulspår.”

Föreställningen, som tar språng från vår anatomi kommer bland annat handla om manlighet, diagnoser vi aldrig hört talas om samt humanistisk hygien. Hur hänger vi ihop egentligen? Vad gör vi när livet leker? Hur gör vi när vi leker livet? Hur får vi ihop alla delar? Komiska inspel kring livets stora frågor samt en typiskt stämd gitarr.


Arrangör Besterman

Här ligger Lisebergsteatern

Du hittar Lisebergsteatern här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.