Stora Scenen

Molly Sandén

Molly Sandén är en av våra största, svenska röster och nu aktuell med nya singeln Den som e den. I augusti kommer hon till Stora Scenen.

Bra att veta

Molly Sandén

Molly Sandén har sjungit i hela sitt liv och är idag en av våra största, svenska röster. Efter flitigt turnerande det senaste året är hon nu aktuell med nya singeln Den som e den.

I fjol släppte Molly Sandén sitt platinasäljande album Större som kantades av hyllningar runtom i Sverige av såväl kritiker som fans. 2018 var minst sagt Mollys år – med över 70 miljoner streams på albumet blev hon den mest streamade kvinnliga svenska artisten på Spotify.

Under sommaren drog Molly ut på turné runtom i Sverige som sedan följdes upp med hennes första egna klubbturné. Tack vare det hyllade albumet Större blev hon nominerad till Årets Artist och Årets Pop på P3 Guld samt till Årets Pop på Grammisgalan där hon även uppträdde. Just nu är Molly aktuell med nya singeln Den som e den, som legat stadigt på Spotifys Topp 50-lista sedan start.

I fjol gjorde Molly en uppskattad spelning på Liseberg och vi är glada att välkomna henne tillbaka till Stora Scenen, säger Per Alexanderson, underhållningschef på Liseberg.

Den 23 augusti i sommar går Molly Sandén än en gång upp på Stora Scenen och möter publiken på Liseberg.

 

Live på Liseberg presenteras i samarbete med

Musik med skön ekoeffekt

 

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.