Stora Scenen

Peter Jöback

I början av december sålde Peter Jöback ut två konserter på Stora Teatern i Göteborg på bara några timmar. Nu står det klart att Peter även åker på en stor sommarturné i Skandinavien. Den 28 juni besöker han Live på Liseberg och Stora Scenen.

Bra att veta

Peter Jöback

Peter Jöback är en av Sveriges mest älskade artister och har en lång karriär som musikalartist och sångare bakom sig. 26 oktober släpptes Peter Jöbacks nya album Humanology. Det var 11 år sen hans senaste originalalbum - och det visade sig vara mycket efterlängtat. Humanology gick rakt in på albumlistans 1:a plats för fysisk försäljning och 6:e plats totalt.

I december avslutade Peter sin hyllade popteaterföreställning Med hjärtat som insats på Cirkus och kort därefter sålde han ut två exklusiva konserter på Stora Teatern i Göteborg på mindre än några timmar. I sommar finns nu möjlighet att uppleva Peter när han framför nya låtar och tidigare klassiker, på det sättet de gör sig bäst – live! Turnén besöker stora delar av  Sverige men också Oslo och Helsingfors. Med sig på scenen flankeras Peter av ett stort band under ledning av Kristofer Nergårdh.

– Ser så fram emot att tillsammans med detta fantastiska band göra både mitt nya och tidigare material!! Det var alltför längesen jag gjorde en sommarturné – det är dags nu!, säger Peter Jöback.

Den 28 juni kommer turen till Liseberg och Peter Jöback kliver för första gången upp på Stora Scenen.

Live på Liseberg presenteras i samarbete med

Musik med skön ekoeffekt

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.