Stora Scenen

Samir & Viktor & LBSB

Vi firar nationaldagen 6 juni med två uppträdanden samma kväll på Stora Scenen. Först ut är de anonyma klubbfavoriterna LBSB och efter dom kliver populära Samir & Viktor kliver upp på scenen.

Bra att veta

Samir & Viktor + LBSB

På nationaldagen 6 juni blir det en heldag för Lisebergs dansglada gäster. Under samma kväll uppträder de anonyma klubbfavoriterna LBSB och de populära hitmakarna Samir & Viktor på Stora Scenen.

– Såväl LBSB som Samir & Viktor har fått fart på de flesta dansgolv och vardagsrum de senaste åren. Vi förväntar oss inget annat framför Stora scenen den 6 juni, säger Per Alexanderson, underhållningschef på Liseberg.

LBSB kl 17.00

Först ut på scen är LBSB, den hemliga framgångssagan som fått dansgolven att vibrera sedan 2013. Med Västerås som bas har LBSB skapat elektroniska låtar med dansanta melodier och genomtänkta texter som genererat över 70 miljoner streams på Spotify. Med vita masker och svarta kläder dansar, hoppar och peppar bandet både publiken såväl som sig själva till 110%.

Den 11 april släpptes deras första EP Välkommen in med fem nya låtar. I sommar kommer bandet turnera och få fans att dansa sig svettiga till tonerna av pepp.

Samir & Viktor kl 18.30

Efter LBSB kliver av scenen tar Samir & Viktor vid. Lika självklara som en saxofuckingfon är duon som fullständigt ritat om den svenska konsertkartan och gjort allsång till ett stående inslag i Melodifestivalen. Historien om Samir & Viktor släpper nya kapitel dagligen. De har fått Sverige att shuffla, ta en groupie och kanske även fått någon att bada naken på Sergels torg.

Utöver deras framgångar i Melodifestivalen kan väl ingen ha missat duons sommarhits Kung och Vi gör det ändå, som båda snabbt blev publikfavoriter. De senaste åren har Samir & Viktor turnerat och spridit sina danssteg, sin energi och glädje runt om i Sverige.

 

Live på Liseberg presenteras i samarbete med

Musik med skön ekoeffekt

 

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.