Rondo

Sarah Dawn Finer – Winter Songs

  • 17 & 18 december
  • Pris från 495 kr
  • Ca 2 tim, ingen paus
  • Åldersgräns 13 år
  • Hitta till Rondo

Sarah Dawn Finers vinterkonserter har i flera år varit stora publik- och kritikerfavorit. Nu är det klart att Sarah åker ut på vägarna i år igen, den här gången blir det en omfattande turné med ”Winter Songs”. Den 17 och 18 december kommer Sarah till Rondo.

Bra att veta

Sarah Dawn Finer – Winter Songs

I fjol blev det ett kärt återseende för Sarah Dawn Finers älskade vinterkonserter där hon bjuder på en musikupplevelse som inte lämnar någon oberörd. Med sig har hon ett femmannaband bestående av Sveriges främsta musiker. Efter förra årets slutsålda succé, som enbart landade i tre städer, besöker i år  "Winter Songs” tolv städer och det blir sista gången hon framför sin vinterkonsert i det här formatet.


- Det är en ynnest att kunna göra livekonserter igen! Nu när jag varit ute i sommar och spelat mitt originalmaterial utomhus, så längtar jag efter att få spela mitt vintermaterial igen i dessa fina konsertarenor samt att denna gång infria publikens önskemål och kunna åka till fler städer. Att få sjunga dessa vackra låtar och texter, med detta magiska band, är det bästa jag vet,hälsar Sarah.


Sarah Dawn Finers vinterkonserter har i flera år varit stora publik- och kritikerfavoriter. I fjol gjordes enbart fem exklusiva spelningar i Stockholm, Göteborg och Malmö, som alla var utsålda. I år åker Sarah ut på vägarna igen, och den här gången till 12 olika städer runt om i Sverige - och den här gången är det sista chansen för just det här konceptet.


Kvällen är fylld av originalmusik men även tolkningar varvat med berättelser från Sarahs egna, personliga upplevelser genom åren. De flesta låtar som framförs är hämtade från hennes två klassiska vinterskivor “Vinterland” och “Winterland”.
Med sig har hon Sveriges mest meriterade musiker; Jesper Nordenström (keyboard), Per Lindvall (trummor), Lovisa Samuelsson (keys, sång), Ola Gustafsson (gitarr) och Fredrik Jonsson (bas).

 
"Få artister bottnar på samma sätt som Sarah Dawn Finer gör i de känslor hon sjunger om, det finns alltid något mer därunder den sköna rösten och den klockrena fraseringen.”
/GP, betyg 4 av 5
 
"Skönt med en ambitiöst upplagd julkonsert och inte bara de gamla vanliga julhitsen uppradade.
...Sarah Dawn Finers ton var personlig och ärlig och självironin låg ofta på lut, liksom humorn.”
/Sydsvenskan
 
"får luften att vibrera av känslor"
/Expressen

"ljusspridare”
/Dagens Nyheter

"ett nostalgiskt och sorgset skimmer som alltid har klätt Finers stora och djupa röst perfekt”
/Aftonbladet, betyg 4 av 5

"gudabenådad stämma”
/NWT

"En vinterkonsert som smälte hjärtan”
/UNT

"Briljant balans mellan värme och vemod”
/Uppsalanyheter
 


Arrangör: Blixten & Co

Här ligger Rondo

Du hittar Rondo här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.