Taubescenen

Star Night Festival – Konferencier: Eva Eastwood

  • 16 juni 2018, 18:00
  • Ingår i entrébiljetten
  • Ingen åldersgräns

Kvällen bjuder på en musikalisk och visuell tidsresa där 1950-talets bästa country och rockabilly-låtar spelas av Lil’ Camille And The Rattletones, T.B And His Rhythm Trio och Jack Baymoore And The Bandits. Konferencier: Eva Eastwood.

Bra att veta

Star Night Festival

Star Night Festival är en musikalisk och visuell tidsresa där artisterna framför ett urval av 1950-talets bästa country- och rockabillylåtar på tidstrogna instrument och med tidstypisk teknisk utrustning. Under kvällen återskapas en musikföreställning som den kunde låta (och se ut) någon gång under 1950-talet.

Konferencier:
Eva Eastwood

Lil’ Camille And The Rattletones

Sedan starten för tio år sedan har bandet uppträtt på många scener runtom i landet och även internationellt. Lil' Camille And The Rattletones är kända för sina tidstrogna och stilsäkra tolkningar av 50-talsmusik i genrer som rockabilly och rock'n'roll.

T.B And His Rhythm Trio

Rockabillytrio med akustiskt sound. T.B And His Rhythm Trio är starkt influerad av artister som: Elvis Presley, Johnny Burnette, Carl Perkins och Buddy Holly.

Jack Baymoore And The Bandits

Bandet har spelat hela sex gånger som ett av huvudnumren på världens största Rockabillyweekend i LAS VEGAS, Viva Las Vegas och har spelat som huvudakt på ett flertal av de största Rockabillyfestivalerna i Europa genom åren.

Grammofonfantomen- DJ

Spelar 78-varvsskivor och 45-varvare i mellanakterna med häpnadsväckande elegans på en likaledes häpnadsväckande ljudanläggning från 1947.