Lilla Scenen (Polketten)

Strebers, support: Jönzzonligan

Det legendariska punkbandet Strebers, med 30 års erfarenhet i bagaget, kommer nu till
Liseberg för en spelning på Lilla Scenen (Polketten). Support: Jönzzonligan.

Bra att veta

Strebers kl 20.00

Bandet som bildades i början på 1980-talet är en stor del av svensk punkhistoria. Deras musik formade en hel generation och de hann ge ut fyra album innan bandmedlemmen Johnny Rydh tragiskt omkom i en bilolycka. De återstående medlemmarna hedrade sin bandkamrat med albumet Till en vän och en avskedsturné tillsammans med Stefan ”Stipen” Carlsson – något som senare ledde fram till bildandet av bandet Dia Psalma. Lagom till sitt 30-årsjubileum 2015 återuppstod Strebers på allvar och gjorde sig redo för att åka ut och propagera för ett varmare och bättre Sverige.

Support: Jönzzonligan kl 19.00

Den nya punkgenerationen är här och det unga bandet har redan hunnit göra stort avtryck med spelningar bl.a. ihop med KSM3 och som speciellt inbjudna på Howlin' Pelles födelsedagsfest.

Nu är Jönzzonligan aktuella med sin debutplatta ”Rösta På Idioter”, en sexspårs-EP som klockar in på lite över 9 minuter. Skivan är inspelad på Kapsylen, producerad av Chips K och mixad av Jugglo!

Jönzzonligan är:
Jack Jönsson – sång, gitarr och trummor
Zacharias Adamsson – sång, gitarr och trummor
Vincent Elfström – bas och sång

Jönssonligan-Liggande.jpg

 

Live på Liseberg presenteras i samarbete med

Musik med skön ekoeffekt

Här ligger Lilla Scenen (Polketten)

Du hittar Lilla Scenen (Polketten) här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.