Stora Scenen

The Offspring (US), support: No Fun At All

Det amerikanska punkbandet The Offspring (US) kommer till Liseberg den 27 juni. Den punkrockande kvartetten och MTV-fenomenet blåste liv i punken på 90-talet och 1999 besökte de Stora Scenen. I sommar är de tillbaka. Support: No Fun At All.

Bra att veta

The Offspring (US): kl 21

The Offspring, som startades 1983, slog igenom stort 1994 med Smash: bandets tredje album. De tog punken tillbaka till de breda massorna och låtar som Self-Esteem och Gotta get away blev stora hits på MTV och topplistorna.

The Offsprings platta Americana blev bandets mest framgångsrika platta, med kända singlar som Pretty fly for a white guy och Your’re gonna go far, kid. Hits som ingen med tv-kanalen MTV under 90- och 00-talet kan ha missat. Det blir en minst sagt nostalgisk konsert för många framför Stora Scenen.

Bandet består av frontsångaren Dexter Holland, basisten Greg K., gitarristen Noodles och trummisen Pete Parada. De har flera gånger tidigare spelat i Sverige.

Senast The Offspring spelade på Liseberg var 1999 på Stora Scenen, säger Per Alexandersson, Lisebergs underhållningschef. Det blir en favorit i repris, nu nästan 20 år senare.

Support: No Fun Att All kl 19

Innan The Offspring går upp på Stora Scenen igen får de support av det svenska bandet No Fun At All. Sedan starten 1991 etablerade NFAA sig som ett av Sveriges största skatepunkband, med älskade album som No straight angles och Out of bounds. 1994 öppnade de för The Offspring i Göteborg och nu är det dags igen! Lagom till konserten i juni släpper de dessutom nytt album. Kl 19 står de redo på Stora Scenen för att kickstarta kvällen innan The Offspring går upp kl 21.

Live på Liseberg presenteras i samarbete med

Musik med skön ekoeffekt

Högt tempo i takt med musiken

Klimatsmarta resor till konserten

 

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.