Lisebergsteatern

The Sound of Music

  • 5 oktober-29 februari
  • Pris från 475 kr
  • ca 2 tim och 30 min + en paus på ca 20 min
  • Från 6 år, allt efter barnets teatervana
  • Hitta till Lisebergsteatern

Musikalsuccén till Göteborg! Nu sätts denna publik- och kritikerrosade familjemusikal av THE SOUND OF MUSIC upp på Lisebergsteatern. Nypremiär 25 januari.

Bra att veta

The Sound of Music

The Sound of Music är en sann berättelse om den glada, älskvärda och nyfikna guvernanten Maria som totalt förändrar livet för Georg von Trapp och hans 7 barn genom att bland annat föra in musik och glädje i deras vardag igen. Musikalen utspelar sig i 1930-talets Österrike innan nazisternas intåg. Österrikiska Maria vill bli nunna men passar inte in i klosterlivet. Maria får därför uppdraget att vara guvernant till barnen von Trapp.

Musiken i musikalen berör människor i alla åldrar och bjuder på några av de mest minnesvärda sånger som någonsin har framförts på en musikalscen, till exempel ’My Favourite Things’, ’Do-Re-Mi’, ’Edelweiss’, ’Climb Ev’ry Mountain’, ’Sixteen Going on Seventeen’, ’The Lonely Goatherd’ och naturligtvis den storslagna titellåten ’The Sound of Music’.

The Sound of Music är en glädjefylld kärlekshistoria, kantad av spänning och härlig musik. En förtrollande upplevelse för hela familjen.

Varmt välkomna!

Regi: Kålle Gunnarsson Musik och text är skriven av Richard Rodgers och Oscar Hammerstein II Svensk översättning: Erik Fägerborn

Arrangör: 2Entertain & Stage Fantasy

Här ligger Lisebergsteatern

Du hittar Lisebergsteatern här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.