Lilla Scenen (Polketten)

Thomas Di Leva

En av Sveriges mest erfarna artister kommer till Lilla Scenen (Polketten). Den 21 september står Thomas Di Leva på scen med sin hyllade David Bowie-tolkning Changes, denna gången i en mer intim variant än vanligt, vilket också blir årets sista spelning av Live på Liseberg. 

Bra att veta

Thomas Di Leva

Rymdblomman från Gävle har släppt hela 22 album med hits som Vem ska jag tro på? och Vi har bara varandra. Han sätter ord på det vi alla känner men kanske inte kan förklara. Under 2019 tar han sin kritiker-rosade David Bowie-hyllning Changes ut i landet. En avskalad och intim konsert i tid och rum där publiken får njuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva.

Artisten Thomas Di Leva är med 22 album och hundratals TV-framträndanden ständigt lika aktuell och alltid i rörelse. Efter över 20 års turnerande för fullsatta salonger och festivaler känns den en gång så "udda fågeln" nu som en självklarhet i allas våra hjärtan. Så det är med stor glädje och förväntan vi presenterar Thomas Di Levas hänförande sång och legendariska artisteri. 

Live på Liseberg presenteras i samarbete med

Musik med skön ekoeffekt

 

Här ligger Lilla Scenen (Polketten)

Du hittar Lilla Scenen (Polketten) här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.