Stora Scenen

Timo Räisänen

Göteborgssonen Timo Räisänen har sedan början på 2000-talet spridit energi och finstämd popmusik till Sverige. Med en gedigen egen låtkatalog och kärleksfulla tolkningar av Ted Gärdestads låtskatt i bagaget är Timo redo att inta Stora Scenen i september.

Bra att veta

Timo Räisänen

Timo Räisänen gjorde sig under 2010-talet ett namn som en av Sveriges största soloartister. Solokarriären tog direkt fart när Timo Räisänen upptäcktes som Håkan Hellströms sidekick och gitarrist. Med sin energiska scenpersonlighet och sina karaktäristiska körstämmor blev han snart signad av Razzia Records som kort därpå gav ut det finstämda popalbumet Lovers are Lonely – uppföljt upp av den rockigare I'm Indian innehållande bland annat megahiten Fear No Darkness Promised Child.

Timo har stått som vinnare i P3 Guld vid två tillfällen och konserten Timo sjunger Ted var en av Sveriges mest bokade akter under sommaren 2016.

Med en gedigen låtkatalog och hundratals gig i ryggen släppte Timo sin efterlängtade debut på svenska i september 2017 – albumet "Tro, hat, stöld".

Den 13 september kommer Timo Räisänen till Stora Scenen på Liseberg. Det blir Timo med extra allt!

– Timo Räisänen på Stora Scenen, jag kan inte tänka mig en bättre final på konsertsommaren, säger Per Alexanderson, underhållningschef på Liseberg.

 

Live på Liseberg presenteras i samarbete med

Musik med skön ekoeffekt

 

 

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.