Företagspaket som får dig att hisna

Dags för konferens eller event? Varva powerpointen med spunnet socker, ta en bensträckare med fria spel i Spelhuset eller bjud in till kickoff med en platsbytarfest som går som på räls! Du bestämmer. Vi hittar lösningen!

Utmana dina kollegor

5-kamp

Dagsform, spelarkaraktär eller revanschbegär. 5-kamp är en konst och en klassisk favorit som garanterat lockar till många goda skratt. Låt spelet börja!

Roligaste bensträckaren

Spelhuset

Kombinera er konferens med spelhuset eller med en middag på någon av våra restauranger. Spelhuset kan bokas när Liseberg är stängt för allmänheten. Passar för 50–350 personer.

Rysligt kul fest

Spökfest

Slå er ner bland tavlor som följer er med blicken och där en och annan gast kanske stryker förbi ert bord. Spökbaren Gasten bjuder på skrämmande god mat kryddat med kalla kårar och skrämselhicka. Passar för 60–100 personer.

Klackarna på bordet

Tyrolerfest

Tyrolen är Lisebergs allsjungande och tyrolerklingande pärla. En mer passande lokal för en tvättäkta oktoberfest kan ni inte hitta. Passar för 60–250 personer.

Middag som går på räls

Platsbytarfest

Med flera platsbyten och massor av underhållning mellan rätterna går den här middagen som tåget. Varje rätt avnjuts på en ny plats – med nya bordsgrannar. Passar för 70–130 personer.

Skaldjursfest

Hamnkrogen

Välkommen till fisk- och skaldjursrestaurangen i mysiga Hamnkvarteret. Slå er ner i rustik maritim miljö och njut av trerättersmiddag baserat på allt det goda Västerhavet har att erbjuda. Passar för 70–160 personer.

Anrik middag

Lisebergs Wärdshus

Här blandas historik med modern interiör och experimentlusta. Allt i köket tillagas med årstidens finaste råvaror och i största möjliga mån med ekologiskt och närproducerat som bas. Passar för 30–80 personer.

En riktig amerikansk klassiker

Stjärnornas Krog

Rustik, enkel och rejäl mat med inspiration från sydöstra USA. Välkommen till en kväll på Stjärnornas Krog med välkomponerad trerättersmeny. Passar för 70–150 personer.