Boendeavtal

Vi på Liseberg värdesätter våra trogna gäster som bor hos oss oavsett om du väljer Hotell Liseberg Heden, centralt i Göteborg eller natursköna Lisebergsbyn. Målsättningen är att du ska känna dig som hemma, oavsett om du väljer staden eller naturen som granne. Att du ska trivas och komma tillbaka, veta vad du får och känna att möjligheter till ett bekvämt boende finns hos oss. Välkommen hem till oss!

Skräddarsytt boendeavtal för företag

Har du och ditt företag många resor till Göteborg? Vi kan erbjuda er olika lösningar beroende på hur ert behov ser ut. Genom ett företagsavtal ser ni till att företagets kostnader minskar och att er personal får bo bekvämt i en trivsam och personlig miljö.

 

Hotell Liseberg Heden

För våra mest trogna gäster

Vi vill visa vår uppskattning till dig som trogen gäst hos oss på Hotell Liseberg Heden genom att erbjuda olika förmåner hos oss.

Vi har två olika stamgästnivåer: efter 10 nätter per år blir du automatiskt en stamgäst på nivå 1 och efter 20 nätter blir du uppgraderad till nivå 2, där ännu fler förmåner väntar.

Nivå 1, efter tio* nätter
  • En värdekupong på 50 kr vid varje övernattning, med minst tre olika förmåner.
  • Bo två personer i rummet och betala för en (kan ej kombineras med andra erbjudanden).
  • Gratis svensk kvällstidning.

Nivå 2, efter tjugo* nätter
  • En värdekupong på 100 kr vid varje övernattning, med minst tre olika förmåner.
  • Bo två personer i rummet och betala för en (kan ej kombineras med andra erbjudanden).
  • Gratis svensk kvällstidning.
  • Inbjudan till olika event både på och utanför Liseberg.
  • Överraskningar anpassade efter säsong.
  • Fri entré till Liseberg när parken är öppen.
  • Uppgradering sker i mån av plats.

* Endast dina egna övernattningar räknas per kalenderår. Det är inte möjligt att samla bonusnätter och/eller nyttja stamgästförmåner i samband med vissa specialerbjudanden och i vissa avtal med företag, samarbetspartners och organisationer.

Lisebergsbyn

I natursköna Lisebergsbyn i närheten av Delsjöns naturreservat är det lätt att koppla av, och med motionsspåren inpå knuten finns alla förutsättningar för att vardagsmotionen ska bli av. Med prisvärda boendeavtal på Lisebergsbyn inklusive gratis parkering utanför husknuten bor du bekvämt till en bra peng oavsett om du väljer boende i egen stuga, Lisebergstematiserat Bed & Breakfast-rum eller bo i egen husvagn. Möjligheterna är många!

Kontakta oss för visning

Är du intresserad av företagsavtal? Är du nyfiken på vårt hotell i centrala Göteborg eller natursköna Lisebergsbyn, med stugor och Bed & Breakfast-rum och vill komma på besök? Kontakta vår säljare Nina Elgebrand. Tel: 031- 400 100 eller på e-post: [email protected].