Hårresande skräckhus och andra fasor

Under natten till den otursförföljda fredagen den 13:e slås dörrar till det okända upp på vid gavel. Glöm oskyldig vidskeplighet kring svarta katter, krossade speglar och alla typer av stegar. Någonting fasansfullt har vaknat till liv...

Skräckområden

I skräckfyllda områden och skräckhus runt om i parken släpar sig mörkrets varelser fram. Och de lägger all skuld på dig. Nu är det din (o)tur att lida.

Mardrömmen

Ibland tar inte mardrömmen slut. Den vänder och vrider på sig och går från den ena fasan till den andra. Levande döda jagar dig genom en labyrint av skrot mot ett hav av eld och halsbrytande möten. Eller var det huvudlösa?

Du hittar årets nya skräckområde vid Stora Scenen, där även skräckattraktionen Haunted Mansion väntar. Vågar du dig på ett besök?

Hamnkvarteret

Hemsökt kvarter på andra sidan (broarna) där allt från årets nya skräckhus Vinden, skräckhuset Smitthärden Gasten och  den mörka varietén Karneval Macabre väntar på dig – utöver skrämmande god mat och dryck!

Karneval Macabre

På Polketten huserar Karneval Macabre med en mörk varieté med blodiga och blodisande nummer. Vampyren Arkadia flyttar med magi föremål till publikens inälvor. Och tar ut de utan magi. Varulven Orthae slukar svärd och sticker nålar genom kinder och armar. Den odöde magikern Gaston tycks kunna prata med de avlidnas andar och till och med läsa publikens tankar…

Vilken är din största rädsla?