Ingen skräck – bara skoj!

Bland kaniner som är extra sugna på bus och godisjakt och en stig upp till trädgården som måste ha blivit förhäxad är det lätt att ha kul hela dagen lång. I både Kaninlandet och Lisebergs Trädgårdar är det både rysligt mysigt och massor med skoj från morgon till kväll!

Kaninlandet

Precis som alla barn vill även kaninerna vara med och fira bus och godis. I Kaninlandet är det ett myller av färgsprakande (och väldigt jättegott) godis, mjuka kramar och festligheter med allt från ansiktsmålning till spännande godisjakt under Halloween på Liseberg. Klä ut dig och var med du också! Här är det kul också när mörkret fallit – ingen skräck bara skoj från morgon till kväll. Läs mer om Kaninlandet

Lisebergs Trädgårdar

I den höstlika trädgården är det lätt att ha kul bland vindlande rutschkanor, fågelskrämmor och snurriga karuseller. Stigen upp till Lisebergs Trädgårdar verkar ha blivit förhäxad och småknytt irrar runt bland svampar i alla möjliga storlekar. När mörkret faller kan du se deras lysande ögon nyfiket följa varje steg du tar. Kanske vågar de sig fram?

Kvarteret Storgatan

I den lilla stadskärnan har ett udda följe tagit skydd från stormen. I deras fotspår uppstår alltid festligheter, om än med en något märklig underton. När så stormen äntligen mister sin styrka måste detta firas och du är bjuden! Upplev en härlig och kanske också lite mystisk gatufest full av färgsprakande vimpelspel som dansar i vinden, mat och godis.

Halmlabyrinten

Inblåsta höbalar och cirkusvagnar står huller om buller. Häxorna har dragit vidare och kvar ligger deras busiga häxkvastar som ligger och lurpassar för att kanske sopa till dig. De menar inget illa, det är bara sådana de är. En labyrint har skapats och vägvalet tar dig mot antingen gastkramande skräck i ett mardrömslik område eller busigt roliga Kaninlandet. Pass på vilken väg du väljer!