Rysligt roligt för stora och små

Bland kaniner som är extra sugna på bus och godisjakt och en stig upp till trädgården som måste ha blivit förhäxad är det lätt att ha kul hela dagen lång. I både Kaninlandet och Lisebergs Trädgårdar är det både rysligt mysigt och massor med skoj från morgon till kväll!

Kaninlandet

Precis som alla barn vill även kaninerna vara med och fira bus och godis. I Kaninlandet är det ett myller av färgsprakande (och väldigt jättegott) godis, mjuka kramar och festligheter med bland annat spännande godisjakt varje dag. Här är det kul också när mörkret fallit – snällrys och höstmys från morgon till kväll. Klä ut dig och var med du också! Läs mer om Kaninlandet

Kaninföreställning på Kaninscenen

På Kaninscenen möter ni Lisebergskaninerna och Måns Tråk i en rysligt rolig föreställning. Föreställningen spelas på varje öppetdag under Halloween och är gratis för alla vuxna och barn.

Följ den förhäxade stigen till Lisebergs Trädgårdar

I den höstlika trädgården är det lätt att ha kul bland vindlande labyrinter, fågelskrämmor och snurriga karuseller. Stigen upp till Lisebergs Trädgårdar verkar ha blivit förhäxad och småknytt irrar runt bland svampar i alla möjliga storlekar. När mörkret faller kan du se deras lysande ögon nyfiket följa varje steg du tar. Kanske vågar de sig fram?

Kvarteret Storgatan

I den lilla stadskärnan har ett udda följe tagit skydd från stormen. I deras fotspår uppstår alltid festligheter, om än med en något mystisk underton. När stormen äntligen mister sin styrka måste detta firas – och du är bjuden! Upplev en färgsprakande gatufest full av vimpelspel, mat och godis.