Erbjudanden för dig med årskort

Med ett årskort på Liseberg får du en nyckel till parken sommar, Halloween och jul. Upplev allt från hisnande åkturer och sommarens konserter till hårresande Halloween-rysningar och magisk julstämning.

Här hittar du aktuella erbjudanden för dig med årskorten Lisebergskortet, Stora Guldpasset och Lilla Guldpasset. Kortet är personligt och du behöver registrera det för att kunna ta del av dina erbjudanden.

Ett årskort gäller ett kalenderår, januari till december. Kom ihåg att tacka ja till nyhetsbrevet – så får du reda på när vi utökar dina erbjudanden.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar och vissa erbjudandena går inte att kombinera med andra rabatter.

registrera DITT KORT 

 

Dina erbjudanden

Mat & fika

Två kaffe till priset av en

Värm dig och en vän under Jul på Liseberg med en god kopp nybryggt kaffe. När du köper en liten bryggkaffe får du en extra utan extra kostnad. Gäller på Bergs Knäckäpplen, Churros, Emilys Trädgårdscafé, Glasscafét i Tornet, Sockervadden, Korven, Mackasinet, Mattorget, Plättlagat, Popperiet, Vilträtten, Skafferiet och Våfflan. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2019.

Plusmeny på Max på köpet

Ladda batterierna med hundra procent svenskt kött, kyckling eller en klimatsmart grön måltid mellan åken i våra vintervakna karuseller. När du köper ett mål mat på Max får du mer pommes frites och en större läsk på Max Balder & Max Storgatan. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2019.