Erbjudanden för dig med årskort

Med ett årskort på Liseberg får du en nyckel till parken sommar, Halloween och jul. Upplev allt från hisnande åkturer och sommarens konserter till hårresande Halloween-rysningar och magisk julstämning.

Här hittar du aktuella erbjudanden för dig med årskorten Lisebergskortet, Stora Guldpasset och Lilla Guldpasset. Kortet är personligt och du behöver registrera det för att kunna ta del av dina erbjudanden.

Ett årskort gäller ett kalenderår, januari till december. Kom ihåg att tacka ja till nyhetsbrevet – så får du reda på när vi utökar dina erbjudanden.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar och vissa erbjudandena går inte att kombinera med andra rabatter.

registrera DITT KORT 

 

Dina erbjudanden

I parken

INSTÄLLT pga Covid-19! Vi återkommer med ny dag och tid!

Presentation – upplev Liseberg genom tiderna!

Från komark till nöjespark – ingen nöjespark utan kittlande, underhållande och nästintill magiska händelser sedan öppningen 1923! Nu får du som har ett årskort 2020 en unik inbjudan att tillsammans med en vän komma och lyssna på vad som gjort Liseberg till vad det är idag.

Tisdag den 31 mars kl 16 kommer ni bjudas med på en historisk resa genom tiderna, i allas vårt ljuvliga Liseberg.

Mat & fika

Två kaffe till priset av en

Unna dig och en vän en god kopp nybryggt kaffe. När du köper en liten bryggkaffe får du en till utan extra kostnad. Gäller på Bergs Bullar, Churros, Emilys Trädgårdscafé, Chill Factory, Korvhallen, Mackasinet, Mattorget, Plättlagat, Popperiet, Glassikern, Glassen, Glasskulan, Glass & Sockervadd, Sjöboden, Riksrätten, Skafferiet och Våfflan. Erbjudandet gäller till och med 20 september 2020.

Plusmeny på Max på köpet

Ladda batterierna med hundra procent svenskt kött, kyckling eller en klimatsmart grön måltid mellan åken. När du köper ett mål mat på Max får du mer pommes frites och en större läsk på Max Balder & Max Storgatan. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2020. (Gäller ej vid köp av Minimål)