Erbjudanden för dig med årskort

Ladda inför säsongen 2019! Med ett årskort på Liseberg får du en nyckel till parken sommar, Halloween och jul. Upplev allt från hisnande åkturer och sommarens konserter till hårresande Halloween-rysningar och magisk julstämning.

Här hittar du aktuella erbjudanden för dig med årskorten Lisebergskortet, Stora Guldpasset och Lilla Guldpasset. Kortet är personligt och du behöver aktivera det för att kunna ta del av dina erbjudanden. Aktiveringen gäller kalenderåret, januari till december. Kom ihåg att tacka ja till nyhetsbrevet, i samband med att du aktiverar kortet – så får du reda på när vi utökar dina erbjudanden.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar och vissa erbjudandena går inte att kombinera med andra rabatter.

AKTIVERA DITT KORT 

 

Dina erbjudanden

Två kaffe till priset av en

När du köper en liten bryggkaffe får du en till utan extra kostnad. Gäller på Bergs Bullar, Churros, Emilys Trädgårdscafé, Glasscafét i Tornet, Glassen, Glassikern, Glasskulan, Glass & Sockervadd, Mackasinet, Mattorget, Plättlagat, Popperiet, Riksrätten, Sjöboden, Skafferiet och Våfflan.

Plusmeny på Max

När du köper ett mål mat på Max och visar ditt årskort får du mer pommes frites och en större läsk. Erbjudandet gäller på Max Balder, Max Storgatan och Max Tornet.