Erbjudanden för dig med årskort

Med ett årskort på Liseberg får du en nyckel till parken sommar, Halloween och jul. Upplev allt från hisnande åkturer och sommarens konserter till hårresande Halloween-rysningar och magisk julstämning.

Här hittar du aktuella erbjudanden för dig med årskorten Lisebergskortet, Stora Guldpasset och Lilla Guldpasset. Kortet är personligt och du behöver registrera det för att kunna ta del av dina erbjudanden.

Ett årskort gäller ett kalenderår, januari till december. Kom ihåg att tacka ja till nyhetsbrevet – så får du reda på när vi utökar dina erbjudanden.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar och vissa erbjudandena går inte att kombinera med andra rabatter.

registrera DITT KORT 

 

Dina erbjudanden

Mat & fika

Två kaffe till priset av en

Unna dig och en vän en god kopp nybryggt kaffe. När du köper en liten bryggkaffe får du en extra utan extra kostnad. Gäller på Bergs Bullar, Churros, Emilys Trädgårdscafé, Glasscafét i Tornet, Sockervadden, Korven, Mackasinet, Mattorget, Plättlagat, Popperiet, Riksrätten, Skafferiet och Våfflan. Erbjudandet gäller till och med 20 september 2020.

Plusmeny på Max på köpet

Ladda batterierna med hundra procent svenskt kött, kyckling eller en klimatsmart grön måltid mellan åken. När du köper ett mål mat på Max får du mer pommes frites och en större läsk på Max Balder & Max Storgatan. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2020. (Gäller ej Minimål)

Spelhuset

Utmana dina kompisar på sportlovet

Spela så mycket arkadspel, airhockey och flipper du vill i Spelhuset på Liseberg den 8–16 februari. Du som har ett laddat årskort för 2020 får 50 kr rabatt och betalar endast 150 kr/dag (ord.pris 200 kr/dag).