Hejsan hallå alla idésprutor!

Men wow vilka kaninbra idéer och gissningar jag och Kanne har fått in. Ni är ju ännu mer påhittiga än vi, tack alla kaninkompisar! ⭐️ Nu har idémakarmaskinen äntligen tänkt klart och ut har de här superroliga och spännande vinnarbidragen kommit ut:

1:a pris:

Kanintunnlarna

I Kanintunnlarna under jord kan man krypa genom och få se hur kaninerna har det i sina tunnlar. De ska vara enkelriktade med hjälp av pilar och annat. I tunnlarna finns det både morotsförråd, matplats, säng och dass.

Melker 8 år och Tage 5 år, från Kullavik.

2:a pris:

Morotsraketen

Tyra 7 år, från Stora Höga
I Morotsraketen ska det finnas 16 säten, och framför sitter det spakar som man kan dra i. I fönstrena ser man hur man åker högre och högre upp tills man når rymden. Dessutom kan kaninerna få en ny kompis som heter Måna.

Grönsakslandet

Valter 7 år och Tage 3, från Hisings Kärra
I äventyrsslingan Grönsakslandet måse man hoppa på morötter, över jordiga potatisar, balansera över salladen och svinga med snöret till stenen innan man hoppar på gröna studsmattor och upp på kullen för att nå mål.

 

Hurra och grattis och tack tack tack till ALLA idésprutor för alla kaninbra idéer!

TÄVLINGSPERIOD:
1 JANUARI – 24 FEBRUARI

TÄVLINGSMOMENT, GENOMFÖRANDE/DELTAGANDE:

Någonting ska byggas i Kaninlandet och kaninerna vill såklart höra alla bra idéer från Kaninlandets gäster. Känner du någon 0–9-åring som är en riktig idéspruta? Berätta gärna att Kanne och Kanina gärna vill ha förslag på vad de ska bygga! Och skicka sedan in bidraget till oss så har ni chans att vinna en heldag med kalas tillsammans med kaninerna.

SÅ HÄR GÖR DU:

Bidraget får vara i vilken form som helst; teckning/text/lera/foto eller slime, bara fantasin sätter gränserna. Märk ditt brev med ”Kaninidé” och glöm inte skriva namn och kontaktuppgifter (telefonnummer och e-postadress till målsman). Skicka sedan in ditt bidrag med e-post eller vanlig post till:

[email protected]
eller
Liseberg AB
Box 5053
402 22 Göteborg

VINSTER

1:a pris:

1:a pris: Ett helt eget kalas i Kaninlandet för dig och dina kompisar, tillsammans med Kanne & Kanina. (Max 30 personer) Inklusive åk i Kaninlandets attraktioner, lunch och tårta. Se ditt bidrag bli en del i Kaninlandet.

2:a-3:e pris:

Se ditt bidrag bli en del i Kaninlandet.

TÄVLINGSREGLER

För att tävla ska du vara mellan 0-9 år och kan tävla på egen hand eller tillsammans en hel skolklass. Den som tävlar måste ha båda vårdnadshavares (om så finns) samtycke för att Liseberg ska få behandla den tävlandes personuppgifter under tävlingens gång (Läs mer om personuppgiftshanteringen inom Liseberg). Kontaktuppgifter till vårdnadshavare eller klassföreståndare, om en hel skolklass tävlar, måste anges i tävlingsbidraget. Bidrag utan kontaktuppgifter till vårdnadshavare eller klassföreståndare kommer tyvärr att diskvalificeras och eventuella personuppgifter sparas ej under tävlingsperioden.

Deltagande i tävlingen sker genom att skicka in bidrag med post eller e-post till adresserna ovan. Det går inte att delta i tävlingen via andra kanaler eller på andra sätt.

Anställda av Liseberg och familjemedlemmar till dessa får ej delta i tävlingen. En jury bestående av representanter från Liseberg kommer att utse vinnarna och beslutet kan inte överklagas. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, andra varor eller tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Liseberg förbehåller sig rätten att ändra tävlingsreglerna under tävlingsperioden om det visar sig vara nödvändigt.

Genom att delta i tävlingen godkänner du Lisebergs allmänna tävlingsvillkor och samtycker till personuppgiftshanteringen inom Liseberg.

Vinnarna meddelas via e-post eller telefon samt presenteras (om samtycke till detta ges) med namn på denna sida och i Lisebergs sociala medier.