SITTER DU PÅ VÄRLDENS BÄSTASTE IDÉ?

Hejsan hallå, Kanne, Kanina och Lisen här! Det skojigaste som finns är att gräva! Och bygga. Och borra. Och måla! Men nu behöver vi din hjälp. Vi har grävt JÄTTEMYCKET, men så började Kanne helt plötsligt trolla och då kanske vi glömde bort vad det var vi tänkte göra… Har du en sån där kaninbra idé som du vill dela med oss?

 Om du fick bestämma, vad skulle vi bygga för något nytt hemma i Kaninlandet? Vi skulle stampa med tassarna och hoppa högt av glädje om du ville dela med dig av dina finurligaste idéer! Och du bestämmer själv hur du vill berätta: rita på ett papper, bygg med pinnar, kanske en kartong kan komma till användning eller extra slajmigt slajm? För som vi – Kanne, Kanina och Lisen – brukar säga: idéer är alltid bra! Och kanske blir det just du som, tillsammans med både dina kompisar och oss, får en helt egen dag i Kaninlandet? En kalasdag fylld med åk, dans och massor av kramar!

Lycka till!

TÄVLINGSPERIOD:
1 JANUARI – 24 FEBRUARI

TÄVLINGSMOMENT, GENOMFÖRANDE/DELTAGANDE:

Någonting byggas i Kaninlandet och kaninerna vill såklart höra alla bra idéer från Kaninlandets gäster. Känner du någon 0–9-åring som är en riktigt idéspruta? Berätta gärna att Kanne och Kanina gärna vill ha förslag på vad de ska bygga! Och skicka sedan in bidraget till oss så har ni chans att vinna en heldag med kalas tillsammans med kaninerna.

SÅ HÄR GÖR DU:

Bidraget får vara i vilken form som helst; teckning/text/lera/foto eller slime, bara fantasin sätter gränserna. Märk ditt brev med ”Kaninidé” och glöm inte skriva namn och kontaktuppgifter (telefonnumer och e-postadress till målsman). Skicka sedan in ditt bidrag med e-post eller vanlig post till:

[email protected]
eller
Liseberg AB
Box 5053
402 22 Göteborg

VINSTER

1:a pris:

1:a pris: Ett helt eget kalas i Kaninlandet för dig och dina kompisar, tillsammans med Kanne & Kanina. (Max 30 personer) Inklusive åk i Kaninlandets attraktioner, lunch och tårta. Se ditt bidrag bli en del i Kaninlandet.

2:a-3:e pris:

Se ditt bidrag bli en del i Kaninlandet.

TÄVLINGSREGLER

För att tävla ska du vara mellan 0-9 år och kan tävla på egen hand eller tillsammans en hel skolklass. Den som tävlar måste ha båda vårdnadshavares (om så finns) samtycke för att Liseberg ska få behandla den tävlandes personuppgifter under tävlingens gång (Läs mer om personuppgiftshanteringen inom Liseberg). Kontaktuppgifter till vårdnadshavare eller klassföreståndare, om en hel skolklass tävlar, måste anges i tävlingsbidraget. Bidrag utan kontaktuppgifter till vårdnadshavare eller klassföreståndare kommer tyvärr att diskvalificeras och eventuella personuppgifter sparas ej under tävlingsperioden.

Deltagande i tävlingen sker genom att skicka in bidrag med post eller e-post till adresserna ovan. Det går inte att delta i tävlingen via andra kanaler eller på andra sätt.

Anställda av Liseberg och familjemedlemmar till dessa får ej delta i tävlingen. En jury bestående av representanter från Liseberg kommer att utse vinnarna och beslutet kan inte överklagas. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, andra varor eller tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Liseberg förbehåller sig rätten att ändra tävlingsreglerna under tävlingsperioden om det visar sig vara nödvändigt.

Genom att delta i tävlingen godkänner du Lisebergs allmänna tävlingsvillkor och samtycker till personuppgiftshanteringen inom Liseberg.

Vinnarna meddelas via e-post eller telefon samt presenteras (om samtycke till detta ges) med namn på denna sida, i Lisebergs sociala medier och vid en vinnarceremoni på Liseberg i mars.