Kom och lek med oss!

Det är vi – Kanne, Kanina, Lisen och Berg – som har hand om hela härligheten i Kaninlandet. Vi älskar att leka. Och dansa. Och showa. Och allt som gör att vi kan ha det kul ihop, helst tillsammans med dig. För när du är glad, ja då! Då blir vi allra gladast. Vi har massor av finurliga uppfinningar som vi har gjort alldeles själva. Vissa går högt, andra lågt. Och ibland till och med flyger de! Och vet du, ibland, då går det ner så mycket att en hamnar under jorden. Liksom där morötternas rötter hänger. Och där har vi också alltid hängt, det är mysigt! Vill du följa med och titta? 

Nu har vi en egen YouTube-kanal!

Skutta mig baklänges! Vi har gått och blivit världsberömda filmstjärnor! Så nu har vi en egen kanal på YouTube. Och såklart har vi gjort en film om oss som vi genast döpte till… ”Filmen om oss!” Om du vill kan du se den direkt nu på studs. Så fram med gosigaste filten, för här är den!

Prenumerera

Underlandet Logo Straight Medium_002.png

Upptäck vårt land från en annan sida. Underifrån!

Alltså wow! Jag och mina kompisar har en helskön överraskning på gång! Vi har ett hemligt ställe, långt ner under jorden. Och där filar vi på en massa grejer. Och uppfinningar. Och manicker. När vi inte tar en fikapaus med morotstårta då… Och när tiden är inne kommer jag, Kanne, trolla fram en hemlig ingång till en ännu hemligare hiss, som bara går neråt. Väl nere kommer dörrarna öppnas till en magisk värld där människor aldrig tidigare satt sin fot. Kolla själv!

I Kaninlandet finns såklart mycket mer skojigt att göra

När magen börjar kurra...

Nypoppade och supergoda popcorn

Massor av smaker att välja mellan.