Stjärnornas Krog

Rustik, enkel och rejäl mat med inspiration från sydöstra USA

Vår mat

Vår mat

Evenemang på Stora Scenen

Stjärnornas Krogs läge i parken gör restaurangen till ett populärt tillhåll i samband med akter på Stora Scenen. Vid konserter och under Lotta på Liseberg serverar vi oftast särskilda menypaket på vår veranda, läs mer och säkra din plats under respektive evenemang.  

Sommar

Walk right in, sit right down. Vad är du sugen på idag? Under sommarens för- och eftersäsong serverar vi en à la carte med inspiration från sydöstra USA och under sommarens högsäsong dukar vi fram en buffé på samma tema. För barn upp t.o.m. 12 år erbjuder vi en lekfull barnbuffé under hela sommarsäsongen.

Halloween

När höststormen drar in över Liseberg (11 oktober - 3 november) och släpar med sig pumpor, spöken och godis serverar vi en mustig och skrämmande god höstbuffé.

Jul på Liseberg

När julen står för dörren kan du avnjuta ett klassiskt, dignande julbord med alla smaker som hör julen till. Gå till bords bland parkens snöklädda granar och 5 miljoner juleljus. Julbord på Stjärnornas Krog serveras från premiären av Jul på Liseberg fram till dan före dan före dopparedan (15 november - 21 december). Den 21 maj öppnar vi vår julbordsbokning, se till att boka din plats på vårt populära julbord i tid.

God mat med gott samvete

Vi vill servera bra mat till våra gäster. Mat som är både miljömässig och hälsosam. Vi vill även att det ska finnas något för alla på våra restauranger. Därför satsar vi på att servera ekologisk och närproducerad mat, utan att kompromissa med smakupplevelsen. Du hittar alltid vegetariska alternativ och en särskild miljömåltid på våra restauranger. Flera av Lisebergs restauranger är MSC- och KRAV-certifierade.

God mat med gott samvete helt enkelt! 

msc_logga.png

Hitta hit

Stjärnornas krog ligger i området vid Stora Scenen.

Här ligger Stjärnornas Krog

Du hittar Stjärnornas Krog här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.