Vi söker Sveriges modigaste!

 På stans mest hemsökta hotell gör personalen allt för att din vistelse ska bli en riktig mardröm. Vågar du och dina kompisar checka in? Motivera varför just ni kommer klara av en gastkramande övernattning på Spökhotellet Gasten!

Så här går ansökan till:

Fyll i formuläret längst ner på sidan och motivera varför just du och dina kompisar är modiga nog att sova över en natt på Spökhotellet Gasten, senast 25 oktober. Du kan anmäla dig själv och max 3 kompisar.

Spökhotelllet Gasten har ett rum ledigt torsdag 29-30 oktober, så se till att du och dina vänner kan det datumet.

Du måste vara minst 15 år för att söka. Är du under 18 år, behöver du målsmans godkännande.

De som får sova över utses den 26 oktober och meddelas på telefon samt publiceras här.

ANSÖK HÄR

Vad skrämmer dig allra mest? Välj ett av alternativen:

Om du är under 18 år:

Kompis 1

Kompis 2

Kompis 3

Ansökningssvillkor

Du som ansöker ansvarar för att uppgifterna om dig själv och dina vänner är korrekta. Samtliga deltagare måste vara minst 15 år för att delta. Ansökande samtycker till att Liseberg ska få behandla de anmäldas personuppgifter under tävlingens gång. Ansökande samtycker till att Liseberg dokumenterar övernattningen och publicerar detta i egna kanaler (webb, epost och sociala medier).

De utvalda meddelas via telefon och kan eventuellt presenteras med namn samt ort och motivering på denna sida och i Lisebergs sociala medier. Liseberg står för tågresa till Göteborg vid behov. 

Anställda av Liseberg och familjemedlemmar till dessa får ej delta i ansökan. En jury bestående av representanter från Liseberg kommer att utse vinnarna och beslutet kan inte överklagas. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, andra varor eller tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Liseberg förbehåller sig rätten att ändra ansökningssreglerna under ansökningsperioden om det visar sig vara nödvändigt.

Genom att skicka in ansökan godkänner du Lisebergs ansökningsvillkor och samtycker till personuppgiftshanteringen inom Liseberg. Denna aktivitet är på inget sätt sponsrad eller administrerad av Facebook eller Instagram.

 

Med reservation för ändringar.