Inga konserter på Liseberg i sommar

På grund av den pågående Coronakrisen har Liseberg nu tagit beslut om att ställa in hela sommarens konsertprogram. Beslutet omfattar Stora Scenen, Lilla Scenen och Polketten.

Totalt handlar det om sjuttio akter som flyttas fram till 2021 eller avbokas.Vi ser inte att det är möjligt att genomföra konserterna med de rekommendationer för folksamlingar som råder just nu, men följer utvecklingen och jobbar med att hitta nya datum för livekonserterna längre fram. Håll dig uppdaterad på liseberg.se.

Konsertbesök med extra allt

Rock, pop, schlager, jazz eller klassiska toner – på Stora Scenen uppträder många av Sveriges bästa artister. Här har också storheter som Sammy Davis J:r och The Rolling Stones, Patty Smith & Her Band, Snoop Doog Aka Snoop Lion uppträtt.

Gör konsertbesöket på Liseberg till en härlig helkväll med spelning på Stora Scenen och två- eller trerätters konsertmeny på Lisebergs Wärdshus. Du kan också boka konsertpaket med boende och avsluta kvällen med övernattning hos oss på Liseberg. Mer information om konsertmenyer och konsertpaket med boende hittar du under respektive evenemang.

Vid konsert och Lotta på Liseberg på Stora Scenen gäller ord. entré till kl 18. Därefter Lisebergskortet 295 kr.

Bra att veta

Stora stjärnor på stor scen

Stora Scenen har funnits – i någon form – ända sedan Liseberg först invigdes 1923. Från början var det tänkt som en scen för Göteborgs symfoniorkester och olika militärorkestrar men konserterna kom snart att varvas med olika cirkus- och akrobatnummer.

Här har vår tids största namn uppträtt. Den fantastiske Fattini har gungat i en lyktstolpe. Roy Fransen har brinnande dykt i en bassäng. Charlie Rivel har trutat med sin mun. Olof Palme har hållit tal. Och hundratals svenska och internationella artister har lockat konsertpublik från när och fjärran. Rolling Stones, ABBA, Evert Taube, Patti Smith, Sammy Davis Jr, Frank Zappa, Birgit Nilsson, Tages, Ted Gärdestad, Zarah Leander, Carola, Deep Purple, Nationalteatern och Snoop Dogg. Listan kan göras hur lång som helst. Och längre blir den varje år!

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.