Sveriges mest badsugna familj

Är du och din familj Sveriges mest badsugna? Vill ni vara med och ta det första "badtaget" för Jubileumsprojektet, där bygget av Lisebergs nya hotell och vattenpark tar fart!

Du behöver

  • Ha möjlighet att komma till Liseberg den 14 september. Här får du ta det första "badtaget"!
  • Skicka in ett bidrag som förklara varför just du och din familj är Sveriges mest badsugna. Bidraget kan skickas in skriftligt, eller i form av en egentagen bild som på ett finurligt, roligt och badvänligt sätt kombinerar Liseberg med vatten! Bidraget skickas till [email protected] eller som en kommentar på Lisebergs Facebooksida.

Vinst

Vinnarfamiljen får äran att ta det första "badtaget" på Liseberg den 14 september. Vinsten består även av en heldag på Liseberg, för hela familjen (som kan nyttjas vid valfri dag då parken är öppen 2018).

Liseberg står för eventuella omkostnader som innefattar familjens resa med tåg och en natts övernattning, på en av Lisebergs boendeanläggningar, i anslutning till den 14 september.

Tävlingsregler

Tävlingen pågår fram till och med tisdag 11 september 2018. Vinnarna kontaktas och får en personlig inbjudan med detaljerad information om när eventet äger rum på fredag. 

Du behöver vara 15 år eller äldre för att delta i tävlingen.

Anställda hos Liseberg och familjemedlemmar till dessa får ej delta i tävlingen. En jury bestående av representanter från Liseberg kommer att utse vinnarna och beslutet kan inte överklagas. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, andra varor eller tjänster. Infaller vinstdagen ett datum då man inte kan närvara utgår ingen kompensation. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Liseberg förbehåller sig rätten att ändra tävlingsreglerna under tävlingsperioden om det visar sig vara nödvändigt.

Tävlingsbidragen kan komma att användas i syfte att informera om eller marknadsföra Lisebergs verksamhet.  Om ditt bidrag blir utvalt i ett sådant syfte kontaktar vi dig för inhämtande av samtycke.

Lycka till i tävlingen!