Liseberg Prio – lite tidigare, mycket roligare!

Börja Lisebergsbesöket med sköna åk i morgonpigga attraktioner. I början av juli till mitten av augusti kan du som har Liseberg Prio komma in i nöjesparken redan från kl 9.30! Sommarens prioperiod är över men snart kommer du att hitta datumen för sommaren 2020 här så håll utkik.

Med Liseberg Prio får du över en timme på dig att åka i utvalda attraktioner i parken samt alla attraktioner i Kaninlandet. Och när parken sedan öppnar för allmänheten kommer du att ha hunnit åka en hel del redan.

Så får du tillgång till Liseberg Prio

Liseberg Prio när du köper åkprodukter

Liseberg Prio finns som Entré eller som tillval till Allt-i-Ett, Lilla Åkpasset, Lilla Åkpasset Duo och Stora Åkpasset. Du beställer enkelt dina produkter på liseberg.se och hämtar sedan produkterna på plats. Vill du hellre gå direkt in i parken och slippa stå i kö till de ordinarie kassorna kan du också välja hemleverans (fem arbetsdagar i leveranstid) alternativt hämta ut dina åkprodukter i Förköps-automaterna som finns i anslutning till båda parkentréerna. Bara hämta ut, fäst åkpasset på handleden och… Klara, färdiga, åk!

Liseberg Prio när du bokar boende

Flera hotell i Göteborgsområdet är Liseberg Prio Partners. Där kan du boka paket med övernattning och Liseberg Prio. När datumen för Prio 2020 är klara kan du läsa mer om hotellen och deras respektive erbjudanden här.

Liseberg Prio när du har årskort

Du som har Lilla/Stora Guldpasset eller Lisebergskortet kan köpa Liseberg Prio i entrékassorna vid Huvudentrén och Södra entrén. Det kostar 50 kr per dag.