Liseberg Prio – lite tidigare, mycket roligare!

Börja Lisebergsbesöket med sköna åk i morgonpigga attraktioner. Under sommaren kan du som har Liseberg Prio komma in i nöjesparken tidigare.

Med Liseberg Prio får du över en timme på dig att åka i utvalda attraktioner i parken samt alla attraktioner i Kaninlandet. Och när parken sedan öppnar för allmänheten kommer du att ha hunnit åka en hel del redan.

Så får du tillgång till Liseberg Prio

Liseberg Prio när du köper åkprodukter

Liseberg Prio finns som Entré eller som tillval till Allt-i-Ett, Lilla Åkpasset, Lilla Åkpasset Duo och Stora Åkpasset. Du beställer enkelt dina produkter på liseberg.se och hämtar sedan produkterna på plats. Vill du hellre gå direkt in i parken och slippa stå i kö till de ordinarie kassorna kan du också välja hemleverans (fem arbetsdagar i leveranstid) alternativt hämta ut dina åkprodukter i Förköps-automaterna som finns i anslutning till båda parkentréerna. Bara hämta ut, fäst åkpasset på handleden och… Klara, färdiga, åk!

Liseberg Prio när du bokar boende

Flera hotell i Göteborgsområdet är Liseberg Prio Partners. Där kan du boka paket med övernattning och Liseberg Prio. När hotellen för Prio 2020 är klara kan du läsa mer om deras respektive erbjudanden här.

Vad gäller om jag redan har Guldpass eller Lisebergskort? Kan jag lägga till Prio?
  • Om du redan har ett Guldpass kan du komma till Gästservice vid Lisebergs huvudentré från kl 9.30 och betala Prio-avgiften (60 kr) och hämta ut ditt Guld-åkpass. Du scannar sedan ditt Guldpass i huvudentrén som vanligt för att komma in i parken.
  • Om du har ett Lisebergskort och vill komma in under Prio-tiden, utan att åka något, kan du göra det. Allt du behöver göra är att komma till Gästservice vid Lisebergs huvudentré, betala Prio-avgiften (60 kr) och sedan scanna ditt kort i huvudentrén som vanligt. 
  • Om du har ett Lisebergskort och vill åka, kan du köpa Stora- och Lilla Åkpasset Prio på liseberg.se. Då får du även Express-Pass till fyra av våra attraktioner som en kostnadsfri bonus. Hämta ut dina åkprodukter i våra försköpsautomater eller i kassorna och scanna ditt ditt Lisebergskort i huvudentrén som vanligt.