Vinn ett Lisebergsbesök till helgen!

TÄVLING:

 

Gör så här:

 • SVARA PÅ FRÅGAN: till och med vilket datum pågår föreställningen The Sound of Music på Lisebergsteatern?
 • MOTIVERA varför just du (+1) vill gå på söndagens föreställning av Sound of Music på Lisebergsteatern.

Vinnarna kontaktas på onsdag 9 oktober via Facebook.

Tävlar gör du här:

https://www.facebook.com/liseberg.se/posts/2907482259281321/

 Lycka till!

Tävlingsperiod 5-8 oktober.  Vinnarna koras och kontaktas på onsdag 9 oktober.

Vinst:

2 personer vinner 2 biljetter till föreställningen The Sound of Music och besöket gäller föreställningen på söndag den 13 oktober kl 13.00. Uttnytjas inte vinsten inte ut under dagen så går den förlorad och kommer inte kunna utnyttjas i efterhand.

Tävlingsregler:

Tävling presenteras och publiceras på denna sida och i Lisebergs Facebook-konto. Deltagande i tävlingen sker genom att besvara Facebook-inlägget. Det går inte att delta i tävlingen via andra kanaler eller på andra sätt.

Anställda av Liseberg och familjemedlemmar till dessa får ej delta i tävlingen. En jury bestående av representanter från Liseberg kommer att utse vinnarna och beslutet kan inte överklagas. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, andra varor eller tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Liseberg förbehåller sig rätten att ändra tävlingsreglerna under tävlingsperioden om det visar sig vara nödvändigt.

Genom att delta i tävlingen godkänner du Lisebergs allmänna tävlingsvillkor, och samtycker till personuppgiftshanteringen inom Liseberg