Hamnområdet

MetAle

  • 24 – 25 maj 2024
  • Ingår i entrébiljetten.
    Provsmakningsbiljetter finns att köpa på plats.
  • Ingen åldersgräns. Barn under 13 år i målsmans sällskap.

MetAle kommer tillbaka för en stor stark helg!
Under en helg förvandlas Lisebergs Hamnområde till en helskön tillflykt, där massvis av roliga aktiviteter väntar för den ölintresserade. Bästa sättet att avnjuta mat och dryck av den här kalibern är tillsammans med musik och då står självklart hårdrock överst på önskelistan. Så, när kvällen kommer är det dags att släppa loss – för vad är väl MetAle utan metal?

Bra att veta

Om MetAle

Tillsammans med 10 utvalda mikrobryggerier från Göteborgs Ölgille bjuder vi in till en helg fylld med hantverksöl, god mat, inspirerande föredrag och livemusik från några av Sveriges bästa rockband, Mustasch och Lillasyster. MetAle äger rum 24 – 25 maj. Till evenemanget och samtliga konserter på Lilla Scenen krävs endast entrébiljett till parken.

Under en maltig och maffig helg i maj förvandlas Lisebergs Hamnområde till en helskön tillflykt, där massvis av roliga aktiviteter väntar för den öl- och musikintresserade. Utöver att provsmaka utmärkt lokal hantverksöl så kan du också inspireras av mat & dryckeshistorikern och öldomaren Simon Svensson från Njutningsfrämjandet. Simon kommer att hålla i rundturer bland de olika bryggerierna. Festivalen förgylls även av självaste Edward Blom, som kommer att leda lördagens program.

Bästa sättet att avnjuta mat och dryck av den här kalibern är tillsammans med musik, och då står självklart hårdrock överst på önskelistan – för vad är väl MetAle utan metal? Håll utkik, de medverkande banden avslöjas inom kort.

För evenemanget krävs endast entrébiljett till parken, provsmakningsbiljetter säljs på plats.

MetAle går av stapeln på Liseberg 24 – 25 maj!