Ta med barnen till jobbet

Ibland vill man ge både sina medarbetare eller kunder och deras familjer en upplevelse utöver det vanliga. En familjedag på Liseberg skapar minnen att plocka fram och glädjas åt - om och om igen.

Vi hjälper er att skräddarsy en familjedag i Lisebergsparken för ert företag anpassat efter era önskemål. Fyll er familjedag med förtur in i nöjesparken, entré och åkpass, mat och dryck och mjuka kaninkramar. Eller varför inte abonnera hela parken? En familjedag är en prisvärd och glädjefylld aktivitet där möjligheterna är många. Kontakta oss så hjälper vi er med att planera den perfekta familjedagen.

Familjedag – från 100 personer

Var startklara när attraktionerna kör igång. Köp entré, åkpass samt en mat- och dryckkupong till era gäster inför ert besök. 30 minuter innan ordinarie öppning får ni tillträde till parken och är redo direkt när attraktionerna öppnar. Ni har också tillgång till en mötesplats upp till en timme efter parkens ordinarie öppningstid.

Passar 100 – 500 personer

Familjedag – från 500 personer

Vi öppnar sex stycken utvalda attraktioner bara för er i en timme innan ordinarie parköppning. Kaninerna med kompisar möter upp när ni kommer till parken och era gäster förses med åkpass och mat-och dryckkupong. Era åkpass gäller fram till parken stänger.

Passar 500 – 2000 personer

Familjedag – från 2000 personer

Vi hjälper er att skräddarsy event i parken för ert företag. Ni kanske vill ha en heldag för er själva eller komma in ett par timmar innan ordinarie öppning? Möjligheterna är många!

Passar 2000 personer och uppåt