Våra aktiviteter

Kontakta oss

Aktiviteter som lyfter ert besök

Var du än bokat din middag, konferens eller föreläsning, kan du alltid kombinera det med roliga aktiviteter i nöjesparken. En härlig start, paus eller avslutning i ert arrangemang – du bestämmer själv.

Spelhuset

Tre våningar fyllda med flipper, arkadspel, airhockey och mycket mer. Det lär inte bli en tråkig stund med kollegorna i Spelhuset.

Spelhuset är en klassiker som garanterat lockar till många skratt och som passar såväl gammal som ung. Under eventet har ni tillgång till fria spel och kan köra hur mycket dansmatta och galoppbana ni vill.

Hyr Spelhuset

- Passar för 50–550 personer.
- Fria spel i 2 timmar.
- Abonnera för ert sällskap.
- Lätt att kombinera med besök på någon av våra restauranger.

Kontakta oss 

5-kamp

Utmana kollegorna i en rolig 5-kamp! En rolig och spännande aktivitet där ni mixar olika sorters grenar och utmaningar, där ni t.ex. kastar, skjuter, prickar, bankar och rullar. På så sätt finns det något för allas olika skicklighet — och som gjort för ännu mer spänning! Önskas det pris till vinnarlaget? Lägg till en eller flera stjärnvinster!

Spela 5-kamp

- Antal: ingen begränsning

Kontakta oss

Exklusiv öppning av attraktion

När parken är stängd finns möjlighet att krydda ert möte med en unik upplevelse - vem skulle inte vilja befinna sig i en stängd nöjespark och få möjlighet att tillsammans med sina kollegor dela upplevelsen och glädjen och känna pirret i magen med att när man sätter sig tillrätta i en av attraktionerna som vi öppnar upp exklusivt just för er grupp.

Hyr en attraktion

- Antal: olika min/max antal beroende på attraktion

Kontakta oss

Nyhetsbrev för företag

Var först med de senaste nyheterna för dig som företagare och ta del av våra erbjudanden!