Live på Liseberg
Mat & dryck på Liseberg

Bubbel & babbel på Liseberg

När augustisolen sänker sig över Göteborg förvandlas Hamnområdet på Liseberg till sommarens bubbligaste evenemang—Bubbel & babbel! Det blir festligheter i dagarna två för alla som vill njuta av välkylt bubbel, fantastisk musik och rysligt bra underhållning. Den 16:e och 17:e augusti öppnas portarna till Bubbel & babbel och till evenemanget behövs endast entrébiljett till parken.

Publicerad:

När augustisolen sänker sig över Göteborg förvandlas Hamnområdet på Liseberg till sommarens bubbligaste evenemang—Bubbel & babbel! Det blir festligheter i dagarna två för alla som vill njuta av välkylt bubbel, fantastisk musik och rysligt bra underhållning. Den 16:e och 17:e augustiöppnas portarna till Bubbel & babbel och till evenemanget behövs endast entrébiljett till parken.

–Vi har verkligen samlat allt av det härligaste, roligaste och rysligaste på en och samma plats. Och det blir verkligen babbel i trippel bemärkelse! Helt enkelt allt du kan önska en sensommarkväll… säger Nathalie Jerdén, projektledare på Säsonger & Events på Liseberg.

Fredag, 16:e Augusti: Standup-kväll med Sveriges Humorelit. Kvällen bjuder in till en uppfriskande och oförglömlig standup-show som garanterat kommer att få publiken att skratta högt och länge. Kl. 19.30 kliver Niklas Andersson och Ina Lundströmupp, tillsammans med hyllade Evelyn Mok, Peter Apelgren och Catrin Martinsson för en kväll fylld av tempo, timing och underbart mycket skratt.

Lördag, 17:e Augusti: Rysligt bra musik och livepoddande. På lördagen tar vi det ett steg längre med babblet i form av både ljuvlig musik och rysligt spännande livepodd. Kl 15.00 kliver Molly Hammar, en av Sveriges mest hyllade röster, på Lilla Scenen och bjuder på en unik konsert som kommer få hela området att vibrera. Senare på kvällen, KL 20.00, saktar vi ner tempot och skiftar fokus mot sommarens kanske rysligaste upplevelse. På scen tar podden Mord Mot Mordordet och bjuder på en livepodd publiken sent kommer glömma. Anna Sandell och Karin Londré har varje vecka i sex års tid diskuterat det bästa och värsta de vet, true crime. Det blir otroliga livsöden, mystiska mysterium, osannolika mordfall…


För dig som är journalist

Lisebergs pressrum på Mynewsdesk hittar du allt vårt pressmaterial. Följ oss där så missar du inga nyheter från Liseberg.