countrfest solnedgång

Bubbel & babbel 16-17 augusti

polketten dans sommardag

Elvadansen - varje onsdag

Hamnområdet

Festivalstämning och brygghäng

I Lisebergsparkens nöjesområde väntar skön festivalstämning under bar himmel. Här är det lätt att njuta av allt från moderna tolkningar av saltstänkta matklassiker till snabba rätter som smakar bäst direkt på bryggkanten. Här finns också Lilla Scenen, skönt placerad i hjärtat av området, med en härlig mix av allt från punk till pop på programmet.

Lilla Scenen

Livemusik i Hamnområdet

Live på Liseberg-scenen Lilla Scenen (Polketten) i hjärtat av Hamnområdet bjuder på en skön mix av punk, progg, pop, visa, country, akustiskt, schlager och jazz. Den musikaliska bredden är total och upplevs lika bra från uteserveringen som scenkanten!

Mer om Lilla Scenen

Dans på Lilla Scenen/Polketten

Vid Lilla Scenen/Polketten bjuds det upp till dans på den klassiska dansbanan Polketten. Alltid till tonerna av Sveriges bästa dansband! Missa inte heller Elvadansen som är ett återkommande danstillfälle på onsdagsförmiddagarna under sommaren.

Mat & mingel

I Hamnområdet hittar du flera restauranger med inspiration från kust och hav. Mat som kan avnjutas såväl på stående fot som vid dukat bord beroende på vad som passar för stunden. I området finns även ett flertal barer, både inom- och utomhus.