Kom och låt dig imponeras av tekniska underverk och makalösa maskiner i stadens glittrande Luna Park! De mest framstående maskinerna står på rad, redo att ge dig smakprov på framtiden – makalösa uppfinningar som tar dig med på såväl tidsresor som en färd till gubben i månen.


Luna logo400.png

Åk till månen tur och retur!  
Med en omänsklig kraft dras du bakåt när maskinen spänner sina väldiga muskler. Muskler vars kraft slungar dig hela vägen till månen. Minst! 

Luna är en så kallad bumerang berg- och dalbana, där du åker först framåt och sedan bakåt, över 225 meter räls. Med sina 33,5 meter är Luna den högsta och snabbaste av sin sort i världen.


Se trailer

Turbo Logo400.png

 Ett åk med tryck!
Gör dig redo att tappa andan när maskinens acceleration snurrar dig till din yttersta gräns. Eller i alla fall till yttersta änden på sätet.

Turbo – en interaktiv åktur där du får ta plats i sidovagnen på en motorcykel och själv bestämma när och hur mycket du ska åka runt och upp eller ner igen.

Tempus Logo400.png

Ur led är tiden!
Med minutiös precision fångas rörelsen i kompressorns enorma tryck. Och i allt snabbare takt tar detta tekniska underverk dig med på en åktur du aldrig tidigare upplevt – en åktur som kommer vrida både tid och rum ur led.

Tempus – en åktur för hela familjen som sätter tid och rum ur spel. Med extraordinär precision roterar de fyra axlarna i perfekt harmoni och tar dig upp och ner och runt.

Här ligger Luna Park

Du hittar Luna Park här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.

Svenska English